Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ, ΓΟΛ , ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πάντοτε στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος, οποιασδήποτε κατηγορίας, η θεωρητικά αδύναμη ομάδα μπαίνει στο γήπεδο μουδιασμένη και με πρωταρχικό στόχο να μη δεχθεί γκόλ. Η φήμη και το όνομα ΠΑΟΚ όπως και να το κάνουμε σημαίνει ποδοσφαιρική δύναμη και όπως και να το κάνουμε δημιουργεί διάφορους συνειρμούς στις αγωνιζόμενες, χωρίς να ξεχνάμε πως τα περισσότερα κορίτσια που αγωνίζονται είναι έφηβες και όχι γυναίκες. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Αετούς της Θεσσαλονίκης ή αλλιώς την Β΄ γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Όντως στο Α’ ημίχρονο η υπεροχή του ΠΑΟΚ ήταν εμφανής στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, τόση που υποχρέωσαν την τερματοφύλακα του Κιλκισιακού να είναι σε συνεχή εγρήγορση. Μετά από αυτό άρχισε η ομάδα του Κιλκισιακού να ξεδιπλώνεται και να απειλή με αξιώσεις και αυτή την επιτυχία ενός τέρματος που δεν ήρθε.
Στην επανάληψη η ομάδα του Κιλκισιακού μπήκε ανανεωμένη ψυχικά και τεχνικά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων που ήταν πολύ απειλητική για την ομάδα του ΠΑΟΚ Β΄ - Αετών Θεσσαλονίκης. Οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας έκοβαν τις επιθέσεις του Κιλκισιακού με φάουλ, ιδιαίτερα έξω από την μεγάλη περιοχή. Αυτό όμως απέβει μοιραίο για την φιλοξενούμενη ομάδα και δύο από αυτά τα φάουλ μετέτρεψαν σε γκολ , το μεν πρώτο η Αναστασιάδου στο 74΄ το δε δεύτερο η Μουρατίδου στο 83΄. Η ομάδα του ΠΑΟΚ Β΄ - Αετοί βλέποντας το φάσμα της ήττας, αντέδρασαν και πέτυχαν ένα γκολ πριν την εκπνοή του αγώνα με την Βιδάνη Ρεβέκα.
Φάσεις από τον αγώνα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Για όσους βιάζονται μπορούν να πάνε στο τέλος του βίντεο για να δουν από διαφορετικές κάμερες και τα τρία γκολ. Καλή θέαση.  


























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply