Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗ Χ.Α Η ΝΔ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Η ΦΩΦΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 150ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Η ηθική και υλική συμπαράσταση στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν είναι παρά μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας», αναφέρουν αξιωματούχοι της Πειραιώς.
Σαράντα τόνους τροφίμων και 20 τόνους εμφιαλωμένων νερών που συγκεντρώθηκαν από τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική παρέδωσαν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.
Η παράδοση έγινε σε δύο δόσεις –τη Δευτέρα και την Τρίτη- από κλιμάκιο στελεχών που αποτελούσαν οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και Νίκος Ρωμανός, η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Μαρία Συρεγγέλα και ο γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης.
Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς ξεκίνησε το Σάββατο με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχίζεται «με πολύ μεγάλη συμμετοχή χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας», όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της Πειραιώς.
«Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για τη Δυτική Αττική, η ηθική και υλική συμπαράσταση στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν είναι παρά μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας» αναφέρουν.





ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply