Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΣΤΙΣ 120 000 Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16:30
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σε εξέλιξη είναι ο δεύτερος γύρος για την εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 9-10 το βράδυ.
Η προσέλευση κρίνεται ικανοποιητική, καθώς έως τις 16:30 είχαν ψηφίσει περίπου 120.000, παρά την κακοκαιρία.
Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές από τις 8πμ έως τις 8μμ και οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή ενώ οι εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα τμήματα.
Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.
Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.
Στην Κρήτη ψήφισαν Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης 
Στην ιδιαίτερή του πατρίδα στο Ηράκλειο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα κάλεσε για μία ακόμη φορά τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές.
Στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στην ενότητα και την ανανέωση της δημοκρατικής παράταξης.

Στο Ηράκλειο Κρήτης ψήφισε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Το μήνυμα το στέλνει ο ίδιος ο πολίτης σήμερα. Ο προοδευτικός πολίτης. Την προηγούμενη Κυριακή, όπως και σήμερα, με τη συμμετοχή του ο πολίτης έδειξε ότι απαιτεί σεβασμό στη φωνή του, σεβασμό στην άποψή του για να μπορεί να πάρει ο ίδιος ο λαός την τύχη στα χέρια του», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συμμετοχή του στην ψηφοφορία για το νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι «ο προοδευτικός πολίτης θέλει να πορευτούμε με βάση τις αλήθειες και όχι τα πολλά και μεγάλα ψέματα τα οποία επέτειναν, εμβάθυναν την κρίση και σκέπασαν τα πραγματικά αίτια της κρίσης».
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκλογική διαδικασία είναι μήνυμα ενότητας και συλλογικής ανασύνταξης του χώρου, για μεγάλες και βαθιές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.
Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες αποφασίζουν σήμερα 
Στο εκλογικό κέντρο στο Καματερό, όπου πήγε με την οικογένειά της, ψήφισε η Φώφη Γεννηματά. «Οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες αποφασίζουν για την μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε. Μαζι πετύχαμε. Μαζι τώρα  για τη νίκη» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Θεοχαρόπουλος: Όλοι σήμερα στις κάλπες 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης επικεφαλής για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Αμέσως μετά δήλωσε:
«Σήμερα ολοκληρώνεται ένα αποφασιστικό βήμα για την αναζωογόνηση του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου και της ανανεωτικής αριστεράς. Από εδώ και πέρα είναι πραγματικά στο χέρι μας οι διεργασίες να οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο προοδευτικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και ένα νέο πολιτικό σκηνικό στη χώρα. Αυτή η ευκαιρία που δημιουργήσαμε με τόσο κόπο δεν πρέπει να χαθεί. Όλοι στις κάλπες σήμερα. Και οι 210 χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Για μια ισχυρή ενιαία προοδευτική παράταξη. Με ενότητα θα τα καταφέρουμε».
Σημίτης: «Η άποψη «οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούν» δεν πρέπει να ισχύσει»  
Μήνυμα ενότητας από τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος υπογραμμίζει προς όλους τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα:«Η παραδοσιακή άποψη πως «οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούν» δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί.»
Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ενιαίας κεντροαριστερής παράταξης, που συνενώνει διάφορες τάσεις και ομάδες σε μια κοινή πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει άμεση συνέχεια. Να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.
Η παραδοσιακή άποψη πως «οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν» δεν πρέπει να ισχύσει.
Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας : Όλοι μαζί».
Στο Άργος ψήφισε ο Γιάννης Μανιάτης  – Στην Αθήνα ο Καμίνης
Στο Εργατικό Κέντρο Άργους, ψήφισε για δεύτερη φορά ο Γιάννης Μανιάτης στα πλαίσια των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Κεντροαριστεράς.

Ο Γιάννης Μανιάτης που την προηγούμενη Κυριακή ήταν υποψήφιος πρόεδρος για την Κεντροαριστερά, τόνισε πως πρέπει να γίνει κοινή προσπάθεια ώστε η παράταξη να φτάσει εκεί που της αξίζει και για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.
Βενιζέλος: Ηθική υποχρέωση όλων η ενότητα
Η ενότητα είναι η ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στο νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Το βήμα που ολοκληρώνεται σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε εξερχόμενος από εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους όπου ψήφισε.

«Βεβαίως, το στοίχημα της χώρας θα κερδηθεί στην προγραμματική αντίληψη, στην πρότασή μας. Στη μεταρρυθμιστική αποφασιστικότητα της κοινωνίας. Όποιος μιλά συγκεκριμένα, ολοκληρωμένα, υπεύθυνα και λέει εφικτά πράγματα που θα βγάλουν τη χώρα στο μέλλον, αυτός θα κερδίσει το στοίχημα. Αυτό πρέπει να κάνει η δημοκρατική παράταξη. Εκεί κρίνεται το πολιτικό παιχνίδι πριν κριθεί στους εκλογικούς αριθμούς», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.




ΠΗΓΗ:http://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply