Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ RHEINFELDEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το Δήμο Παιονίας ο π. Δήμαρχος του Δήμου Rheinfelden της Γερμανίας κ. Rolf Karrer (ως εκπρόσωπος του νυν δημάρχου) στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών διοίκησης και αδελφοποίησης δήμων της Ελλάδος και της Γερμανίας που αναπτύσσει η Ελληνογερμανική Συνέλευση.
Την πρώτη μέρα της επίσκεψης ο κ. Karrer συναντήθηκε με τους θεσμικούς εκπροσώπους του δήμου. Ο Δήμαρχος Παιονίας υποδέχθηκε τον κ. Karrer στο Δημαρχείο του Πολυκάστρου όπου και είχαν συνεργασία και σύσκεψη υπό την προεδρία του κ. Γκουντενούδη και με την παρουσία του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φράγκου, του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ευθυμιάδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Απουσίδη, του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Παμποράκη και του Γενικού Γραμματέα κ. Ανθρακίδη και τον προϊστάμενο προγραμματισμού κ. Χαμουρούδη.
Αντηλλάγησαν απόψεις μεταξύ των θεσμικών εκπροσώπων του Δήμου Παιονίας, του π. Δημάρχου Rheinfelden και του εκπροσώπου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Σεραφείμ περί θεμάτων που αφορούν τις μεθόδους απορρύπανσης των πόλεων και των οικισμών στη Γερμανία, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα πράσινα σημεία, την διοικητική δομή των ΟΤΑ, τη διαχείριση των υδάτων και εν γένει την τοπική αυτοδιοίκηση και τα οικονομικά των δήμων. Άλλωστε ο Δήμος του Rheinfelden καθώς είναι κι αυτός παραποτάμιος δήμος, παρουσιάζει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το δήμο Παιονίας, τόσο γεωμορφολογικά όσο και δημογραφικά.
Έπειτα, επισκέφθηκαν την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΠ, τον όρχο οχημάτων του δήμου και τις λοιπές δημοτικές εγκαταστάσεις αλλά και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας.
Κατά την δεύτερη μέρα της επίσκεψης ο Δήμαρχος Παιονίας ξενάγησε τον κ. Karrer σε αξιοθέατα του Δήμου Παιονίας, στην ιστορική Γουμένισσα, στα μοναστήρια και στα οινοποιία όπως και στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας Αξιούπολης.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, αφού εξήρε την συνεισφορά της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη διαδικασία προσέγγισης μεταξύ δήμων της Ελλάδας και της Γερμανίας, τους ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για τη βοήθεια που παρείχαν κατά τη διάρκεια του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Τέλος, αποφασίστηκε η συνέχιση και η εμβάθυνση της συνεργασίας και με επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Παιονίας στη Γερμανία και στο Δήμο Rheinfelden.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply