Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μια ακόμη δράση έρχεται να προστεθεί στο ευρύ δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης που λειτουργεί καθημερινά στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με ποικίλες δομές κοινωνικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολη, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που περνούν πολλές ελληνικές οικογένειες στην παρούσα συγκυρία για την χώρα, παρέχει φέτος δωρεάν στέγη και σίτιση σε οικονομικά αδύναμους φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Κατερίνη.

Η φιλοξενία των φοιτητών, στο πλαίσιο της ουσιαστικής και δημιουργικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Τοπικής Εκκλησίας και του Τ.Ε.Ι. της πόλης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Ξενώνα στην περιοχή του Σβορώνου Πιερίας. 


Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο για τη σημαντική στήριξη της Τοπικής Εκκλησίας στη λειτουργία του Τ.Ε.Ι., ιδιαίτερα των φοιτητών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply