Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ………………ΚΑΙ Ξ..ΥΔΑΤΩΝ! (ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φίλοι μου γεια σας.
Πριν από δεκατρία χρόνια περίπου και έως το 2011 έγραφα μία ολόκληρη σελίδα με σχόλια σε τοπική εφημερίδα. Παράλληλα με τα ολοσέλιδα σχόλια έγραφα κάθε εβδομάδα και οκτώ σατιρικά ποιήματα, έτσι που Κιλκισιώτης πρώην Υπουργός κάθε φορά που συναντιόμασταν έλεγε  ¨να ο Σουρής του Κιλκίς¨. Κάποιος άλλος παγκόσμια γνωστός ο Ν. Λυγερός αξιολόγησε τα ποιήματά μου ως εξαιρετικά αλλά πολύ αυστηρά.
Έτσι λοιπόν από σήμερα και όσο μπορώ ποιο τακτικά θα σας γράφω τα σχόλια και τα σατιρικά μου ποιήματά, που σας δηλώνω πως θα κρύβουν τόσες αλήθειες όσες δεν μπορούν να γραφούν!

@@ Δεν ξέρω αν ακούτε καθημερινά κάποιους ασυνήθιστους θορύβους, δεν είναι τίποτε σπουδαίο, απλά είναι  κάποιοι που πριονίζουν την καρέκλα εκλεγμένου!

@@ Κοίτα να δεις! Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, και ενώ είχαν  τακτοποιηθεί τα πάντα, δια χειρός της εντεταλμένης συμβούλου Σχολικών Κτιρίων, ήρθε η ώρα να δούμε κατάματα την αποτυχία της. Δεν υπάρχει λύση και αρχίζουμε μετά από ενάμιση χρόνο από την αρχή. Τις δύο αίθουσες του ΟΑΕΔ  που κατέχει το 2ο ΕΠΑΛ, πρέπει να τις παραδώσουν μέχρι τέλος της εβδομάδος!

@@ Τόσο πετυχημένη η λύση για την ομαλή λειτουργία του 2ου ΕΠΑΛ που την Δευτέρα – από διασταυρωμένες πληροφορίες – οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ θα κάνουν άσκηση και εργαστήρια στις σκάλες του Δημαρχείου.

@@ Παρασκευή 20.10.17 προσκεκλημένοι στις εκδηλώσεις  «ΠΝΟΕΣ ΑΝΕΜΩΝ» του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς στο Παλατιανό. Όταν τιμήσαμε την πρόσκλησή τους και πήγαμε να καλύψουμε την δράση τους, μα ρώτησαν εάν έχουμε άδεια!  Έτσι σε κάθε πρόσκληση να ρωτάτε εάν χρειάζεστε άδεια, ίσως και από τον Δήμαρχο ή από τον Μητροπολίτη ή από τον Αντιπεριφερειάρχη ή τέλος πάντων από κάποιον… Και μη προτρέξει να πει κανείς πως δεν εννοούσαμε αυτό…….. Ως τόσο μετά από 44 χρόνια δημοσιογραφίας και όχι φωτογραφίας ξέρουμε να προστατεύουμε και τους ανήλικους μαθητές και τους Αρχαιολογικούς χώρους.

@@ Την Τετάρτη στην αίθουσα της Μητροπόλεως έγινε μία εσπερίδα για τα νέα βιβλία (φακέλους τα λένε οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ) όπου ακούστηκε η φωνή της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ, η αίθουσα σείστηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα, όμως κάποιος είχε αντίρρηση. Δείτε ολόκληρο το βίντεο μόνο στην kilkiswebtv γιατί ήταν η μόνη στην εκδήλωση!

@@ Όλοι σας, όσοι ακόμη παρακολουθείτε τηλεόραση, θα είδατε από ποιό κατάστημα προτιμάνε να ψωνίζουν οι «ψωνιζόμενοι». Όσοι έχετε σκοπό να αλλάξετε την ταυτότητα φύλλου θα βρείτε πολλούς «φίλους και φύλα» στο κατάστημα με την επωνυμία που …… πηδάει!


@ Πολλοί παρεξήγησαν τον κ. Καρανίκα που πήγε στο κλαμπ «Κούκλες» όπου δίνουν σώου οι τρανσέξουαλ. Τι άλλο θα θέλατε; Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του εκπροσώπου του δίνει το παράδειγμα ηθικής διαβίωσης για τα 15χρονα! Με τις υγείες μας.

@@ Πολλοί, μα πάρα πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Κιλκίς. Μετρήσαμε μέχρι σήμερα δέκα έξη, μεταξύ αυτών και η κουτσή ………Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Σούλα, Εμμανουέλα, Θεοδώρα, Κωνσταντία, Δήμητρα, Παυλίνα, Ιωάννα, Νικολέτα, ξανά Δήμητρα, Φλώρα, Αντριάνα κ.λ.π. Τα ονόματα αναφέρονται με γυναικείες ονομασίας, ώστε σε περίπτωση αλλαγής Ταυτότητας φύλλου να μην έχουμε πρόβλημα!

@@ Γιατί προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η χώρας μας γέμισε από ραδιενέργεια; Μα με τόσα βλήματα δεν ήταν επόμενο;

@@ Εκείνο που με κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με την δημοσιογραφία, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα κάνουν εκτενή σχόλια σε εκδηλώσεις που ούτε κάν είδαν ή πήγαν ποτέ. Μερικοί μάλιστα παίρνουν και καμιά φωτογραφία από το facebook  και κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι ήταν εκεί!

 Φίλοι μου πάρα πολλά για σήμερα!

Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και να θυμάστε, οι εκκλησίες είναι ακόμη ανοιχτές!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply