Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΟΡΕΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν τη νέα τους περίοδο τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου. Στην τελετή και στα όμορφα γραφεία του συλλόγου παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη και φίλοι του, ο αντιδήμαρχος Νίκος Ταχτσίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δροσάτου Νίκος Τερζενίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σισμανίδης, ο πρώην δήμαρχος Δοϊράνης Γιώργος Καλπακίδης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» Γιώργος Φραγκιαδάκης. Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Στεφανίδης καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε στα μέλη όλων των χορευτικών τμημάτων καλή χρονιά. Παρουσίασε το νέο χοροδιδάσκαλο, Παναγιώτη Δουλκερίδη, που ξεκινά με αγάπη προς την ποντιακή παράδοση και όρεξη για πολύ δουλειά και εξαιρετικά αποτελέσματα, που θα φανούν και στην εμφάνιση των τμημάτων στη μεγάλη συνεστίαση του συλλόγου τα Χριστούγεννα. Οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων γίνονται στα γραφεία του συλλόγου κάθε Σάββατο, 5:15 το απόγευμα το μικρό χορευτικό, 6 το απόγευμα το τμήμα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες και 7 το απόγευμα το τμήμα παραστάσεων.






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply