Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! ΧΩΝΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ερώτηση-παγίδα στον Έλληνα πρωθυπουργό έκανε Αμερικανός δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Ο δημοσιογράφος, επιχειρώντας να κάνει τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει, του υπενθύμισε την παλαιότερη δήλωσή του, πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όταν είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Μακάρι να μην μας βρει αυτό το κακό».
Προτού προλάβει να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Τραμπ παρενέβη, κάνοντας έναν μορφασμό, και είπε: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου».
Στην απάντησή του, αμέσως μετά, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν ένιωσε «να απειλείται» από τον κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.
«Είχαμε μια εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση, δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή να απειλούμαι, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές» ήταν συγκεκριμένα η τοποθέτηση του πρωθυπουργού σχετικά με τα όσα έλεγε για τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκείνος εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, επικρατώντας της Χίλαρι Κλίντον.











πηγη:http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply