Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ε Θ Ν Ο Π Α Τ Ε Ρ Ε Σ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ Θ Ρ Α Κ Η;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σύμπαν το Εθνος αγαλλιάζει.
Προχθές, με τα θεωρεία να θυμίζουν το «Κλουβί με τις τρελές» και βιντεοκλίπ των Village People, και με όλο τον εσμό των αποστόλων του μαρασμού να πανηγυρίζουν, ψηφίστηκε ο νομικός αυτοπροσδιορισμός του φύλου από το αντισυνταγματικό μισελληνικό τόξο, με το ΚΚΕ και τον Λεβέντη να τηρούν πιο αξιοπρεπή στάση από τη φαιδρή ηγεσία της Ν.Δ., που μιλάει για εξωγήινους και καταψήφισε, φέρνοντας όμως δική της πρόταση κομμένη και ραμμένη στο ίδιο πατρόν, συμφωνώντας με την ουσία. Θα έρθει η ώρα που όλο αυτό το θεσμικό σκουπιδαριό θα κατεδαφιστεί, όμως υπάρχει κάτι άλλο, πολύ σημαντικό, το οποίο προσπάθησαν συμπολίτευση και δουλόφρων αντιπολίτευση να το καμουφλάρουν επικοινωνιακά, αμπαλαρισμένο με ροζ κορδέλες και τα στρας του πιο ανισόρροπου και ψεκασμένου νόμου από καταβολής ελληνικού κράτους.

Με δυο λόγια, οι εθνοπατέρες, νεοδημοκρατών συμπεριλαμβανομένων, ψήφισαν τροπολογία που ανοίγει την πόρτα στη νομιμοποίηση τουρκικών σωματείων στη Θράκη κι οπουδήποτε αλλού. Ως τώρα, όπως είχε νομολογήσει ο Αρειος Πάγος, απορρίπτονταν οι αιτήσεις τέτοιων σωματείων, αφού, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάννης, στη Θράκη υπάρχει θρησκευτική, μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική, εθνική, αφού άλλωστε αποτελείται από τουρκογενείς, Πομάκους και Αθίγγανους μουσουλμάνους, και οι διεθνείς συμφωνίες υπερτερούν των αποφάσεων διεθνών δικαστηρίων. Εμείς βέβαια, με τα μορφωτικά πρωτόκολλα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας -το τελευταίο, το 1968- επιτρέπουμε τη μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Πομάκων και των Αθίγγανων, που με το ζόρι διδάσκονται τουρκικά και εκτουρκίζονται. Βραβείο βλακώδους αυτοκτονικής πολιτικής. Γι’ αυτούς κανείς δεν προσέφυγε πουθενά, η ευρωπαϊκή ελίτ τούς έχει γραμμένους, ενώ η ελληνική μπακαλοελίτ τούς παραδίδει δεμένους πισθάγκωνα στα όργανα της φιδοφωλιάς του προξενείου.

Επειδή, λοιπόν, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο οποίο προσέφυγαν μουσουλμάνοι τουρκόφρονες, καταδίκασε σε πρόστιμα την Ελλάδα, γιατί δεν επιτρέπουμε την ίδρυση τουρκικών, καλούμενων, σωματείων, μαζί με τα «δικαιώματα» του Μπάμπη που θέλει να κατουράει όρθιος αλλά να τον λένε κοπέλα, για φέτος, ψηφίστηκε και τροπολογία που θα μπορούν να επανεξεταστούν από τα ελληνικά δικαστήρια και εάν σε μία και μοναδική περίπτωση γίνει δεκτή η ίδρυση τέτοιου σωματείου με το «τουρκική» στην επωνυμία του, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον επεκτατισμό του ισλαμοφασισμού του κράτους-συμμορίας του Ερντογάν.

Ο,τι έρχεται από την Εσπερία δεν είναι πάντα καλό. Η πολιτική τους στο Μεταναστευτικό διευκολύνει και επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας μας, η πολιτική τους του «δικαιωματισμού» προσβάλλει το πρόσωπο του Ανθρώπου, το διακωμωδεί με αντιεπιστημονικές ιδεοληψίες και βάλλει κατά του πυρήνα της κοινωνίας μας, της οικογένειας. Τώρα θέλουν να ανοίξουν τον δρόμο σε καταστάσεις αμφισβήτησης της εδαφικής μας ακεραιότητας. Αυτές οι πολιτικές βλάπτουν την Ελλάδα, προσβάλλουν τα εθνικά μας συμφέροντα και υπονομεύουν την ασφάλειά μας, που είναι ανεκτίμητη. Αν η παρακμιακή Ευρώπη αποφασίσει αύριο να κάνει σουνέτι, να δέσει μια πέτρα στον λαιμό της και να φουντάρει από τους Γκρεμούς του Μόχερ στον Ατλαντικό, θα φουντάρουμε κι εμείς μαζί της;

Τα κόμματα, ακόμη και τάχα ανακυκλωμένοι «εθνικιστές» της Ν.Δ., που πια ψηφίζουν τζαμιά και σύμφωνα, είπαν πως έπρεπε να το ψηφίσουμε διότι η κατάσταση αυτή μας «κοστίζει» σε πρόστιμα από την Ευρώπη. Δηλαδή, ρε εθνοπατέρες της συμφοράς, στα πόσα γρόσια είναι επιτρεπτή η υπεράσπιση της Θράκης από τον τουρκικό επεκτατισμό και τα όργανά του; Από πόσα λεφτά και πάνω δεν δύνασθε να πράξετε το καθήκον σας; Πόσο την κοστολογείτε τη Θράκη, τέλος πάντων; Αντί να κλείσουμε το προξενείο, να ξεδοντιάσουμε τον μηχανισμό μπράβων και ρουφιάνων του στη Θράκη, να ενισχύσουμε δομές για τους Πομάκους και τους Αθίγγανους και να αποσπάσουμε τους τουρκογενείς από τη δύσοσμη αγκαλιά του τουρκικού ισλαμοφασισμού, εμείς ανοίγουμε δρόμο να φτιαχτούν δεκάδες φιδοφωλιές από τη Θράκη ως τα Δωδεκάνησα.
Μαντέψτε, δε, ποιος ορίστηκε εισηγητής για την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ποιος θα στραφεί εναντίον της Ελλάδας αν δεν συμμορφωθούμε προς τις υποδείξεις του ΕΔΑΔ για την Τουρκική Ενωση Ξάνθης ή όποια άλλη: Μα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οπως αντιλαμβάνεστε, αδέλφια, τα πιάσαμε εθνικώς τα λεφτά μας...

Φαήλος Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply