Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ): "H ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ" (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Συνέντευξη - χαστούκι παραχώρησε ο γνωστός αριστερός Τάκης Λαζαρίδης στην εκπομπή «ΓΙΑΦΚΑ» του Σπύρου Χαριτάτου στο 98,9 για τις ευθύνες που είχε το ΚΚΕ και γενικώς η αριστερά στις προπαρασκευαστικές ενέργειες πρακτορίστικου χαρακτήρα για τον λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο, ενώ κατήγγειλε τη συστηματική προπαγάνδα των διαφόρων στρατευμένων στελεχών της, ινστρούχτορων και ιδεολογικών της ταγών, δια της οποίας διεστρεβλώθη όλη η μετέπειτα ιστορία.
Η παραδοχή αυτή καταμαρτυρεί την πολιτική εντιμότητα του άνδρα αυτού, ενώ έρχεται να εντείνει τη δυσφορία και τον «πονοκέφαλο» των επαγγελματιών αριστερών αλλά και σύσσωμου του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και τα πεπραγμένα της αριστεράς.
Αρχικώς, ας τονισθεί ότι ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν προσβλέπουμε σε αναμόχλευση γεγονότων του παρελθόντος, ούτε σε ανακίνηση πολιτικών παθών, αλλά σε αποκατάσταση της Αλήθειας, της Ιστορίας και της ηθικής τάξεως, στόχος αναγκαίος  μέσα σε ένα κλίμα πολιτικής αλητείας, αριστοτεχνικής πολιτικής προπαγάνδας, αηθών ψευδών, δημιουργικής ασάφειας και επαμφοτεριζουσών πολιτικών.
Η καταγγελία βαρυτάτων ευθυνών της αριστεράς και η παραδοχή γεγονότων  από ένα γνήσιο αριστερό, αποτελεί ακόμη ένα ακλόνητο τεκμήριο της εγκληματικής, εθνοδιαβρωτικής και πρακτορίστικης δράσεως του ΚΚΕ, το οποίο ως άριστος συνεργάτης και ενεργούμενο του σοβιετικού καθεστώτος απηργάζετο τη διάλυση του εθνικού χαρακτήρα της χώρας, τον κατακερματισμό της εθνικής ενότητας και την απόσχιση ολόκληρων κομματιών της Πατρίδας.

Αρχικώς προς τιμήν του δεν απεποιήθη ουδεμία ευθύνη, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος μπορεί να μην ήταν εξέχον στέλεχος του ΚΚΕ, όμως ήταν μέλος και στρατευμένος στο ΚΚΕ ενώ συμμετείχε στον παράνομα μηχανισμό του. Η συμμετοχή γεννά ευθύνες, ανέφερε ο ίδιος ενώ τόνισε ότι δεν ήταν ανήλικος, όπως έσπευσε να δικαιολογήσει ο δημοσιογράφος. «Είχα συνειδητή επιλογή και αρνούμαι να απαλλαχθώ των ευθυνών μου».
Έπειτα ο κ. Λαζαρίδης προέβη σε μια παραδοχή καθοριστικής σημασίας, ακριβώς διότι αυτή εκστομίζεται από έναν έγκριτο μαχητή της αριστεράς. Αντιληπτό το βάρος της «ομολογίας» από τον κ. Λαζαρίδη, ο οποίος και ανέφερε: «Η αριστερά έστησε μια επιχείρηση διαστρεβλώσεως των ιστορικών γεγονότων που επακολούθησαν τόσο μετά τα Δεκεμβριανά, και τον εμφύλιο όσο και μετά την επταετία. Μέσω ενός πανίσχυρου μηχανισμού προπαγάνδας έριξε τις ευθύνες της στους άλλους.»
Ό,τι και να λεχθεί είναι περιττό. Ο κ. Λαζαρίδης τονίζοντας ότι η αριστερά επέρριψε τις ευθύνες σε εξωγενείς παράγοντες και παραποίησε υπέρ της την ιστορική αλήθεια, προέβη ουσιαστικώς σε μια κατάθεση ψυχής όπου δε δίστασε να στηλιτεύσει ζητήματα τα οποία ουδείς άλλος, πλην αριστερών, τολμούσε να θίξει τόσα χρόνια χωρίς πολιτικό τίμημα. Αυτοί που κατήγγειλαν βέβαια χωρίς δισταγμό την εθνοπροδοτική στάση και αντεθνική πορεία του ΚΚΕ ήταν οι Εθνικιστές, οι οποίοι και ελάμβαναν κάθε φορά τα «εύσημα» των ΜΜΕ δια ύβρεων, συκοφαντιών, «δημοκρατικών» παραληρημάτων και στρεβλώσεων.
Βεβαίως το «κερασάκι στη τούρτα» ήρθε με το αδιαμφισβήτητο γεγονός της αριστερής ιδεολογικής πατρωνίας όλα αυτά τα έτη, από τον λεγόμενο «εμφύλιο» και μετά. Ο κ. Τάκης Λαζαρίδης συγκεκριμένα κατέδειξε αβιάστως την πρακτορίστικη δράση της αριστεράς, η οποία και «ενήργησε ως όργανο των σοβιετικών, έβγαλε τις σοβαρότατες ευθύνες από πάνω της και με μεθοδική ισχυρή προπαγάνδα κατάφερε να επιπλεύσει ιδεολογικά και να επιβληθεί εν συνεχεία πολιτικά.»
Σημαντικές οι καταγγελίες του αριστερού κ. Τσουκαλά ο οποίος προτίμησε να δει την αλήθεια κατάματα, να την μοιραστεί δημοσίως και να διαρρήξει τους περιοριστικούς φραγμούς της επιρροής των καθεστωτικών δυνάμεων και να παραδεχτεί δημοσίως την εναγή και αντεθνική δράση του ΚΚΕ και του αριστερού χώρου.
Δεν δίστασε τέλος να ασκήσει δριμεία κριτική  και στην «ιερή αγελάδα» της αριστεράς, Μίκη Θεοδωράκη, στον οποίο χρέωσε διχασμό και προσπάθεια διαστρεβλώσεως της ιστορίας, με αφορμή συγκεκριμένη εκδήλωση που έδωσε στη Μακρόνησο για «τους αγώνες και θυσίες στους αγωνιστές της αριστεράς».
Η ιστορική αλήθεια πρέπει επιτέλους να αποκατασταθεί και να πάψουν οι επαγγελματίας κομμουνιστές, οι καιροσκόποι και κρατικοδίαιτοι «αγωνιστές» να θέτουν ηθικά πλεονεκτήματα και να καταθέτουν ανύπαρκτες περγαμηνές αγώνα. Τώρα που η αριστερά πνέει τα λοίσθια και έδειξε το αληθινό της πρόσωπο μέσω της συστηματικής φτωχοποιήσεως των Ελλήνων, της μαζικής εκποιήσεως της δημόσιας περιουσίας και εκχωρήσεως της Εθνικής μας Κυριαρχίας, απολλύει την ιδεολογική και πολιτική της ηγεμονία. Από την άλλη η ψοφοδεξιά έχει ξεπουλήσει δια παντός κάθε πατριωτικό ιδανικό στο όνομα του φιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποιήσεως.
Ως εκ τούτου η μοναδική Φωνή Αντιστάσεως ενάντια στην ωμή εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού και στον αφελληνισμό που επιχειρείται δια της αλλοιώσεως της πληθυσμιακής συνθέσεως αναδεικνύεται φύσει και έργω η Χρυσή Αυγή. Μόνο με μια Εθνική διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής δύναται να επέλθει Ανασύνθεση του εθνικού χαρακτήρα της χώρας, Αναμόρφωση των διαβρωθέντων, εκ της καταστροφικής και εκποιητικής μανίας των μαρξιστών - διεθνιστών, κρατικών και παραγωγικών δομών και Ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού. Για ένα κράτος Εθνικό και Κοινωνικό.







ΠΗΓΗ:https://www.google.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply