Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εντοπίστηκαν συντρίμμια του υπερελαφρού αεροσκάφος στην περιοχή της Κερασιάς, δέκα χιλιόμετρα από τον οικισμό Σώστη στη Ροδόπη, με πλήρωμα δύο ατόμων, το οποίο απογειώθηκε σήμερα, στις 12:37, από την Αλεξανδρούπολη, με προορισμό τη Ρουμανία.Στην περιοχή κατευθύνονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής με επικεφαλής τον Διοικητή, Κ. Παπάζογλου. Συντρίμμια του αεροσκάφους εντόπισε το Super Puma που συμμετείχε στις έρευνες του εντοπισμού. Την πτώση του φέρεται να είδε πρώτος βοσκός στην περιοχή.
Στο μονοκινητήριο με προορισμό το Βουκουρέστι, επέβαινε ένα ζευγάρι Ουκρανών. Το αεροσκάφος, τύπου CT2K, είχε απογειωθεί μαζί με ένα πανομοιότυπο, επίσης με πλήρωμα δύο ατόμων, όταν, στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο FIR Σόφιας (Βουλγαρία) ότι δεν έβλεπε το άλλο αεροσκάφος.
Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν από το FIR Σόφιας.

Στις 17:00, το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου, καθώς η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα και στις 17:20 απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου, σε αναζήτηση του αγνοούμενου αεροσκάφους. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το ζευγάρι, που επέβαινε στο μονοκινητήριο.





ΠΗΓΗ:http://www.e-daily.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply