Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ 2Ο ΕΠΑΛ "ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΑΙ" ΣΤΟΥΣ 4 ΑΝΕΜΟΥΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΓΩΝ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Όλοι γνωρίζετε το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς. Όλοι επίσης θα γνωρίζετε πως την λύση αυτού του προβλήματος το είχε αναλάβει  ως Αντιδήμαρχος η κ. Ελένη Αναστασιάδου, όλοι επίσης γνωρίζεται παρά τις καλές της προθέσεις όχι μόνο δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα, αλλά ίσα – ίσα το πρόβλημα μεγεθύνθηκε σε σημείο που αναγκάστηκε να παρέμβει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Σισμανίδης Δημήτριος.
Σήμερα βρεθήκαμε στις παλιές εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ όπου φυσικά το κτίριο είναι κλειστό. Παρόλα αυτά βρεθήκαμε σε κάποιες αίθουσες προκατασκευασμένες, για τις οποίες λένε πως δεν υπάρχει οικοδομική άδεια, που βέβαια, δεν φρόντισε επί δυόμιση χρόνια να το τακτοποιήσει η κ. πρώην Αντιδήμαρχος, οπότε θέλουμε κάποιος να μας εγγυηθεί για την στατικότητά του άρα και την ασφάλεια των μαθητών που στεγάζονται σε αυτές τις αίθουσες.
Ο κύριος Δήμαρχος ναι μεν «απάλλαξε»  την κ. Αντιδήμαρχο από τα καθήκοντά της, από Αντιδήμαρχο Έργων, φανταζόμαστε ως αποτυχούσα ως Αντιδήμαρχος και ανέλαβε την πρωτοβουλία της λύσης της στέγασης του 2ου ΕΠΑΛ ο ίδιος ο Δήμαρχος.  Και εκεί που όλοι περιμένατε να στεγαστεί το 2ο ΕΠΑΛ στα κτίρια του ΟΑΕΔ, μάθαμε σήμερα, πως δεν θα τρέχουν οι καθηγητές από την μία άκρη του Κιλκίς, στρατόπεδο Καμπάνη, έως την άλλη άκρη στον ΟΑΕΔ, τώρα θα γίνονται τα μαθήματα σε τέσσερα, ναι καλά διαβάσατε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Τα παιδιά θα κάνουν εκδρομές δύο ημέρες της εβδομάδας σε Ζαχαράτο, ΟΑΕΔ και Εργατικό Κέντρο! Κάποιοι είπαν πως αν δεν καλυφθούν οι ανάγκες θα πάνε παιδιά και στην Κοκκινιά! Εκείνο που δεν μας λένε είναι το τι θα γίνει αν κάποιο παιδί φύγει, για οποιονδήποτε λόγο από το σχολείο πριν να σχολάσει, και κάνει οτοστοπ έξω από το Ζαχαράτο και τον χτυπήσει αυτοκίνητο, ποιός θα έχει την ευθύνη; 
Κύριε Δήμαρχε η πρώην Αντιδήμαρχός σου  παρά του ότι έχει καλές προθέσεις, διαπιστώνεις ότι δεν αρκεί κάποιος να έχει μόνον καλές προθέσεις, αλλά και να μπορεί, να έχει ικανότητες . Δυστυχώς η κ. Ελένη Αναστασιάδου ή είναι ανίκανη ή αδιάφορη ή είναι αυτό που λέει για το εαυτό της «Εγώ η …». Αρκετά νομίζω την καλύπτετε στις αδυναμίες της να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αρκετά υφίστανται οι πολίτες του Κιλκίς από την ανικανότητά της. Στο εξής εσείς θα είστε ο υπόλογος των αδυναμιών της τόσο στην ΔΕΥΑΚ όσο και ως Εντεταλμένη Σύμβουλος για τα Σχολεία, εκτός εάν καλύπτει τύποις αυτήν την θέση, μόνο και μόνο για την μισθοδοσία, και εσείς είστε υπεύθυνος απέναντι στους πολίτες.
Ο κόμπος έφθασε στο χτένι, θέλουμε και πρέπει να μάθουν οι πολίτες, καλοπροαίρετα,  τον λόγο που την καλύπτετε και πρέπει να μας τον εξηγήσετε, εκτός και εάν υπάρχει κάτι  με το οποίο σας απειλεί!
Δείξτε ότι κουμάντο κάνετε εσείς και δεν σας κάνει κουμάντο κανείς άλλος.
Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος





Αυτό το κουτι επρόκειτω να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο καθηγητών!



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply