Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Εάν αυτό το χάλι της παραλίας της Χανιώτης έχει βραβευθεί με γαλάζια σημαία, ήθελα να ήξερα τα λήμματα της αποχέτευσης της Χανιώτης με πόσες σημαίες θα τα είχαν βραβεύσει; Είναι δυνατόν να βραβεύονται παραλίες που τα νερά τους τον περισσότερο διάστημα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διαφέρουν ελάχιστα από βόθρο; Είναι δυνατόν να μιλάμε για μια παραλία που ήταν το κόσμημα του πρώτου ποδιού, σήμερα να θυμίζει χαβούζα;



Πριν από τρεισήμισι μήνες είχαμε τις μεγάλες νεροποντές. Από τότε ο Δήμος δεν πρόλαβε να επισκευάσει τις ζημίες έτσι ώστε να μη κινδυνεύει η υγεία των λουομένων που βρίσκονται σε κάποια ηλικία! Δεν πρόλαβε να βάλει ούτε δύο τσιμεντόλιθους για σκαλοπάτια για να ανέβουν οι λουόμενοι στον δρόμο!
Όμως πρόλαβαν να νοικιάσουν όλη την παραλία σε «ομπρελάδες» και «θαλάσσια σπορ» (;) έτσι που οι 7-8 χιλιάδες ιδιοκτήτες και οι 5 χιλιάδες επισκέπτες να μη έχουν που να στήσουν τις ομπρέλες τους. Αλλά ας είναι καλά ο πρόεδρος της Χανιώτης (τουλάχιστον έτσι συστήνεται)  που λέει στους ιδιοκτήτες «μαζέψτε λεφτά και διορθώστε την ράμπα και τις σκάλες» ή «και ποιος είσαι εσύ που θέλεις να μιλήσουμε για την παραλία» και ακόμη χειρότερο να μιλάει με τσαμπουκά όταν δημοσιογράφος του ζητά να ενημερωθεί για τα προβλήματα της παραλίας της Χανιώτης.
Τέλος, δεν μπορεί να εξακριβωθεί, αλλά ακούστηκε πως κάποιος Αντιδήμαρχος σε ερώτηση πολίτη, ¨εμείς που θα βάλουμε τις ομπρέλες;¨ η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν ¨να πάρετε μέρος στην δημοπρασία για να έχετε  μέρος για να βάλλετε τις ομπρέλες σας¨ και βεβαίως η kilkiswebtv  δεν μπορεί να πιστέψει μια τέτοια απάντηση, για αυτό θα θέλαμε μία  διάψευση από τον Δήμο Κασσανδρείας.























































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply