Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα Νίκου Κολιοφούκα. Ο νεαρός γκολκίπερ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννενα, με την Κ20 του οποίου ήταν βασικός, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν επαγγελματίας με τον "Αγιαξ" της Ηπείρου. Εχει αγωνιστεί επίσης στη Γ΄ Εθνική με τον Θεσπρωτό.
Ο Κολιοφούκας έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του ΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας, και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στο Κιλκίς τη Τετάρτη, που θα έχει και τη πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη.
Νίκο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!



Δουλειά, δουλειά, δουλειά

Διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού, με το βάρος το πρωί να πέφτει στη φυσική κατάσταση, και το απόγευμα να πραγματοποιούνται συνδυαστικές ασκήσεις με μπάλα, ούτως ώστε να αρχίζουν να "βγαίνουν" οι αυτοματισμοί στο γήπεδο.

Το πρωί της Τρίτης ο Λεωνίδας Υφαντίδης θα περιμένει τους παίκτες του στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα θα υπάρξει και πάλι προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply