Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στις 4 Σεπτεμβρίου και ημέρα Δευτέρα θα ανοίξει το σύστημα για τις δηλώσεις των κενών ώστε το Υπουργείο να προχωρήσει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις προσληψεις των αναπληρωτών. Οι αναπληρωτές θα έχουν παρουσιαστεί μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η τοποθέτησή τους και τη Δευτέρα 11/9 θα βρίσκονται στα σχολεία, όταν θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Όσον αφορά τους πίνακες αναπληρωτών, ελέω και των αδειών της εβδομάδας που διανύουμε, η ανάρτησή τους αναμένεται από τις 21 και έπειτα. Δεδομένου ότι οι δηλώσεις των περιοχών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν “τρέξει το σύστημα” αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου δηλαδή στις 31/8, άρα η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει 24/8 ενδεχομένως και λίγο νωρίτερα δεδομένου ότι οι αναπληρωτές θα έχουν στη διάθεσή τους 7 ημερολογιακές μέρες. Πέρσι στην Α φάση γενικής και ειδικής και πριν από το άνοιγμα των σχολείων έγιναν 6518 προσλήψεις μόνο στην Α/θμια οπότε με δεδομένο ότι φέτος οι πιστώσεις είναι περισσότερες και οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί πιο γρήγορα δεν αποκλείεται ο αριθμός των προσλήψεων να είναι μεγαλύτερος.





ΠΗΓΗ:https://xenesglosses.eu

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply