Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

Performance

Cute

My Place

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Racing

Videos

Follow by Email

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ

     Ο   «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Σωκράτη Προβατά»   είναι ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία, με εμπειρία άνω των 30 ετών και με κυρία...

» » Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΤΟΥ 1987.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δελτίο Τύπου
Άνοιξε το παράθυρο των αναμνήσεων με το ρολόι του χρόνου να γυρίζει 30 χρόνια πίσω για τους παλιούς συμμαθητές αποφοίτους της Γουμένισσας,  έτους  1987.
Οι μαθητές έδωσαν το παρόν φτάνοντας απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας (Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Δράμα, Κιλκίς Θεσσαλονίκη  και Αθήνα)  και από το εξωτερικό (Γερμανία, και Ιρλανδία).
Ο αύλειος χώρος  του σχολείου υποδέχτηκε τους παλιούς συμμαθητές και τους καθηγητές και μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προσπαθούσαν να θυμηθούν τα πρόσωπα που σημάδεψαν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους.
Το χτύπημα του κουδουνιού κάλεσε τους παλιούς συμμαθητές και τις συμμαθήτριες για την καθιερωμένη προσευχή με την Εσερίδου Δέσποινα να λέει το "Πάτερ υμών".
Εμφανώς συγκινημένοι οι καθηγητές συνεχάρηκαν  τους διοργανωτές  της συνάντησης και τους συμμετέχοντες ευχόμενοι τα σημαντικά αυτά ραντεβού να συνεχιστούν και στο μέλλον. Ένας εκ των καθηγητών έφερε μαζί του και το μπλοκάκι(???) στο οποίο κατέγραφε τις βαθμολογίες των μαθητών στα διαγωνίσματα.
"Στόχος μας είναι να χαρίσουμε στους παλιούς συμμαθητές και καθηγητές μας την καλύτερη βραδιά της ζωής τους", τόνισαν οι  εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας (Βαλκάνης Νέστορας, Γαληνίτσης Πέτρος, Τοσιλιάνη Ανδρονίκη και Τσιόντσης Λευτέρης).
Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές μέσα στις αίθουσες με τις αναμνήσεις να ξαναγυρίζουνε, μαζί και τα όσα καρδιοχτύπια έζησαν στα θρανία. Ντυμένος με τη μαθητική ποδιά ο Λευτέρης Τσιόντσης, τους υπενθύμισε τι περιείχε ανά ηλικία η μαθητική σάκα.
Όταν το κουδούνι χτύπησε για το διάλειμμα όλοι αναπόλησαν το νόστιμο κουλούρι, που αυτή τη φορά τους το πρόσφεραν οι διοργανωτές.
Βαθύτατα συγκινημένοι δήλωσαν κάποιοι από τους συμμαθητές ευχόμενοι να επαναληφθεί σύντομα.
Τα συγχαρητήρια τους προς τους διοργανωτές εξέφρασαν και οι καθηγητές (κ. Ματζιάρη, κ. Τσούκαλης, κ. Βαφειάδης,  κ. Χατζηπαππάς, κ. Παπαδόπουλος και κ. Μπίνας),  οι οποίοι δεν έκρυψαν τη συγκίνηση και τη χαρά τους για την πρόοδο των μαθητών τους όπου προσέφεραν και το δικό τους λιθαράκι, καταθέτοντας καθημερινά τις γνώσεις και τα ρινίσματα της ψυχής τους.
Αποχαιρετώντας τη σχολική αίθουσα, οι παλιοί συμμαθητές και αφού έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, μεταφέρθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου είχαν τόσα να θυμηθούν, αλλά και να διασκεδάσουν όπως παλιά σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τον Ιούλιο του 1987, τότε που τα δεκαοχτάχρονα αυτά παιδιά γεμάτα όνειρα και ελπίδες ρίχνονταν στον αγώνα για την κατάκτηση της ζωής.
Η ομάδα διοργάνωσης απέδειξε ότι οι δεσμοί που αναπτύσσονται στα μαθητικά χρόνια δεν χάνονται και αποτελούν  το θησαυροφυλάκιο των παιδικών αναμνήσεων.
Οι πρώτες πρωινές ώρες βρήκαν τους παλιούς συμμαθητές να αποχωρίζονται ανανεώνοντας το ραντεβού τους.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

1. Τσιόντσης Λευτέρης

2. Τοσιλιάνη Νίκη
3. Γαληνίτσης Πέτρος
4. Βαλκάνης Νέστορας
5. Γκίγκης   Τραιανός
6. Δελητζάκη  Βάνα
7. Γουδέλα Ρέα
8. Τσιγκά Βάσω
9. Αλατζίδης  Τάσος
10. Παρτούλας Γιώργος
11. Χατζηστογιάννη Νίκη
12. Χαραλαμπίδης Ιωσήφ
13.Κουσιδώνη Κική
14. Τσιαρόγας  Κώστας
15. Γιαννίκη  Μαρία
16. Τίκας  Δημήτριος
17. Κετσετζίδου Σοφία
18. Τάσιος Χρήστος
19. Εσερίδου Δέσποινα
20. Καρατζιά  Ευγενία
21. Μήτσα Βίκυ
22. Τερζή Μαρία
23. Αλευράς Δημήτριος
24. Πετσανούκης Κωνσταντίνος
25. Τσιάκα  Αντωνία
26. Τσιώρας  Νικόλαος
27. Γλαύτσης  Βασίλειος
28. Τσιαβδάρης  Μανόλης
29. Παπαλεξάνδρου  Βάσω
30. Τζιάνας Κώστας
31.Παπαλάμπρου   Βέτα
32. Μίσκος  Χρήστος
33. Μάρης Γιάννης
34. Δρασλιάκης Χρήστος
35. Πασχαλίδης Απόστολος
36. Κακαζιάνης Μιχάλης
37. Εσερίδου  Φρόσω
38. Πούλκα  Αντωνία
39. Μανδράς Γιάννης
40. Πούλιος  Φίλιππος
41. Πεχλιβάνης Νίκος
42. Καραπαναγιωτίδης  Κώστας
43. Καρράς  Γιώργος
44. Σέβης  Κώστας
45. Καρακόλη Αριάδνη
46. Παπακαρμέζης  Πέτρος
47. Ουζούνης Αθανάσιος
48. Γώγου  Βαρβάρα
49. Τζήκα  Γλυκερία
50. Γραικός Σάκης
51. Παπαρουσόπουλος  Νίκος
52. Καρτάλη  Κατερίνα
53. Καρατζιά   Βάσω
54. Αγγέλου  Βαγγέλης
55. Κούπανη   Γεωργία

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗAbout Teo Kyriakidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply