Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/08 ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 27Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/08
 ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 27Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Παρατείνονται μέχρι αύριο Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, οι  ασφαλτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα στο ύψος της διασταύρωσης της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας με την 28η Επαρχιακή Οδό «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 08.00 το  πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply