Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΗΜΕΡΑ Sigmaland Η 12η ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΤΣΑΝΓΚ (168 ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Ημέρα Sigmaland η 12η Ιουλίου. Προσκεκλημένος ο Ορέστης Τσανγκ, ο γνωστός παίκτης του Survivor για όσους το παρακολουθούσαν.
Ο προγραμματισμός τέλειος! Οι πάντες στις θέσεις τους! Πρώτιστο μέλημα η προστασία των μικρών φίλων του Sigmaland! Μικροί και μεγάλοι απολάμβαναν τον πανηγυρικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Ο Ορέστης έπαιξε και φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους, μικρούς και μεγάλους. Αν μη τι άλλο ο κύριος Sigmaland πρόσφερε απλόχερα και φυσικά χωρίς εισιτήριο την γνωριμία και την επαφή με τον Ορφέα Τσανγκ. Πρόσφερε πλουσιοπάροχα την χαρά που μόνον ένας Sigmaland θα μπορούσε να σκεφτεί!
Όλα είχαν προβλεφθεί, όμως υπήρξε και κάτι που δεν πέρασε από την σκέψη κανενός! Ήταν ο άνθρωπος που εμπόδιζε άλλους επαγγελματίες να κάνουν την δουλειά τους. Εξ αιτίας του δεν μπορέσαμε να είμαστε συνεπείς στην υπόσχεσή μας, ότι θα σας φωτογραφίζαμε και τις φωτογραφίες θα την ανεβάζαμε  στην kilkiswebtv έως τις 10:00 η ώρα την Πέμπτη. Λυπούμαστε, αλλά στην δουλειά μας δεν μάθαμε να κάνουμε εκπτώσεις. Ο καθένας τις ευθύνες του! Ας ελπίσουμε να μη τον ξανασυναντήσουμε!
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που βγάλαμε όσο κράτησε η υπομονή μας!












































































































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply