Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ KILKISWEBTV.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ίσως δεν θα πίστευε κανείς, παρά τις διαφορετικές απόψεις που έχουμε κατά περιόδους με τον Δήμαρχο Κιλκίς, πως θα είχε την ψυχική δύναμη και την γενναιότητα να συγχαρεί την kilkiswebtv  για την αξιοπιστία της, την αφιλοκερδή προσφορά της, το μεράκι και την αγάπη με την οποία λειτουργεί.
Μετά από έξη μήνες ακριβώς – από την ημέρα του Αγίου Αντωνίου – έρχεται και πάλι να μας συγχαρεί για την εντιμότητα  και την άδολη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Είναι διαφορετικό να επαναλαμβάνει ένας Δήμαρχος, με τον οποίον έχουμε αντιπαρατεθεί σε αρκετά  ζητήματα του Δήμου, την εγκυρότητα και έγκαιρη ενημέρωση και να σε αναγνωρίζει ως το πιο αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης.
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε και να ξέρεις  θα συνεχίσουμε όπως και πριν να είμαστε το ίδιο αμερόληπτοι προς κάθε κατεύθυνση. Τα καλά σας λόγια τόσο για την kilkiswebtv όσο και για το πρόσωπό μου, μας δίνουν δύναμη για να προχωρήσουμε ακόμη πιο ψηλά.
Σε ευχαριστούμε
Θ. Κυριακίδης

Δημοσιογράφος  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply