Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΑΠΌ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Διαβάζω ότι η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου (η οποία τοποθετήθηκε νύχτα αλλά αυτά τα έκαναν και οι προηγούμενοι με χειρουργικές μεθόδους) και υπηρεσιακή Πρωθυπουργός την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου '15, τοποθετείται στη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού.
3 πράγματα μού έρχονται στο μυαλό:
1) Πώς ένας άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε σε ύψιστα αξιώματα με ευθύνη να υπηρετεί την *ανεξάρτητη* δικαιοσύνη και τους θεσμούς, καταφέρνει με αυτή την άπαξ απόφαση να τους ευτελίζει στον εξίσου ύψιστο βαθμό κ μαζί με αυτούς και τον εαυτό του.
2) Για αυτή την κυβέρνηση έρχεται μία ακόμη αχρείαστη επιβεβαίωση ότι λειτουργεί με όρους πελατειακής συμμορίας και επιλέγει με απύθμενο θράσος την απροκάλυπτη οδό. Έχει επιτύχει μέσα σε λιγοστό χρόνο να ζημιώσει χώρα, ιδέες και ανθρώπους για τα επόμενα πολλά χρόνια.

3) Ένας πολιτικός κ δη ΠΘ κρίνεται και από την ικανότητά του να αξιολογεί τους συνεργάτες του. Ο Τσίπρας, ο οποίος είχε επιλέξει τον Βαρουφάκη στον τομέα της οικονομίας, τώρα επιλέγει την κα Θάνου για τις πολύτιμες νομικές της συμβουλές -αμισθί.
Το μόνο λογικό που βρίσκω σε αυτή την επιλογή είναι το αμισθί.



Από το facebook

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply