Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ EΠΕΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ως ήρωας και όχι δηλωσίας και προσκυνημένος θα μείνει στην ιστορία του ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο Μπογδάνος έπεσε αγωνιζόμενος με ψηλά το κεφάλι υπερασπιζόμενος τις ιδέες του ως την τελευταία στιγμή. Ητο μάλιστα έτοιμος να πεθάνει on air μια και είχε αποφασίσει να υπερασπισθεί στην εκπομπή της Τετάρτης όσα είπε για τον Τσίπρα και τον Παπαδήμο. To απόγευμα της Τετάρτης ο Μπογδάνος έγραψε στο fb:
Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε “δήλωσή” μου χαρακτηρίζοντάς την “ανάρμοστη” και “αδόκιμη”, ενώ με εγκάλεσε για “παραπληροφόρηση”. Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής). Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας. Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο – και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την καθ’υπόδειξιν απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα. Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Ραντεβού στα ειδησάδικα!

Το κανάλι όμως που βρίσκεται σε κατάσταση παραζάλης δεν θα μπορούσε να δεχθεί κάτι τέτοιο και έτσι ο δημοσιογράφος έπεσε μαχόμενος στο ίδιο γήπεδο που γνώρισε την μεγαλύτερη δόξα της επαγγελματικής του καριέρας. Η ανακοίνωση του καναλιού για την απόλυση: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».
Γράφαμε σχετικά: Επιτέλους ένας άνδρας εκεί στον ΣΚΑΙ. Μιλάμε για τον ηρωικό Κωνσταντίνο Μπογδάνο που αποδεικνύεται παντελονάτος μια και δεν είναι κωλοτούμπας όπως ολόκληρο το μαγαζί που επί μήνες ταυτοποιούσε τον Μαρινάκη με το NOOR ONE και τώρα τόσο η ιδιοκτησία, όσο και τα στελέχη του μαγαζιού ξεπέρασαν στην συγκεκριμένη υπόθεση την Νάντια Κομανέντσι. Αντίθετα ο Μπογδάνος ακόμη και μετά την εις βάρος του ανακοίνωση από το αφερέγγυο κανάλι που εργάζεται συνεχίζει να είναι ο εαυτός του:Aμείλικτος με τον Τσίπρα και τον Σύριζα!
Ανακοίνωση με την οποία αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του, εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του ανέφερε πως «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».
Λίγη ώρα αργότερα, ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει ότι ο σταθμός εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον όμιλο, υπό τον όρο να τηρούνται οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:
«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης»
Αργότερα το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολίασε στο Facebook, ως εξής την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, όπου εργάζεται: «Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα».
Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε στον ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και κρατά τους τόνους… ψηλά!
Όλα έγιναν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό“.
Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω – κάτω! Κάτι λογικό, αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση και σκληρότατη!
Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, με την οποία μοιάζει να ρίχνει… λάδι στη φωτιά!
Κι αυτό διότι πρώτον, δεν ανακαλεί τους “απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού“, όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του και δεύτερον διότι μοιάζει να επιρρίπτει ευθύνες στον σταθμό για μη… σφαιρική παρουσίαση των γεγονότων!
Συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευσή του: “Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα“. Λίγο αργότερα τροποποίησε την δημοσίευσή του, προσθέτοντας τη φράση: “Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα“.
O Nίκος Μαστοράκης για την αφερέγγυο ΣΚΑΙ


H EYTEΛΗΣ ΗΘΙΚΗ
Με δειγματα και ψηγματα τετοιας (ακριβως) ευτελους ηθικης, ο Σκάϊ αποδομησε τον συνεργατη του Κωνσταντινο Μπογδανο, επιπληττοντας τον δημοσιως (με ανακοινωση που διαβασε η Σια) και τρεχοντας με τα τεσσερα σε στηριξη του αφεντικου Δυσλεξη. Ποιο το αμαρτημα του Μπογδανου; Ειπε οτι του κανει εντυπωση πως ο πρωθυπουργος, επι ενα μηνα, δεν πηγε να δει τον τεως πρωθυπουργο Παπαδημο που αποπειραθηκαν να δολοφονησουν οι τεως συντροφοι του (του Δυσλεξη.) Αν το Αλαφουζειο ορμητηριο ενημερωτικης εντιμοτητας και ιερατειο του free speech δεν ειχε διαβρωθει απο τις “αγαπουλα” σχεσεις του με την εξουσια και αν ο Σκάϊ δεν ειχε μεταλλαχτει σε κατι μεταξυ “Εψιλον” και κρατικης τηλεορασης, η διοικηση του καναλιου θα το σκεφτοταν τρεις φορες πριν κανει τετοια κυβερνητικη (και οχι θεσμικη) κωλοτουμπα. Δεδομενου οτι ο Συριζα εχει εκφρασει τη συμπαρασταση του σε τρομοκρατες της 17Ν και εχει αποκαλεσει “τα παιδια” εκεινους που καινε και καταστρεφουν, το σχολιο του Μπογδανου οτι ο Δυσλεξης ειναι τεως συντροφος τρομοκρατων, ειναι μαλλον νηπιαγωγειου μπροστα στη δυσανεξία και τη μηχανορραφια του Μαξιμου.
Αν ο Σκάϊ, εκτος απο την ευτελους δεοντολογιας και ηθικης ανακοινωση του (που δεν ελεγε τιποτα για το σχολιο,) απολυσει τον Μπογδανο, τοτε θα απομεινει μονον ο Πορτοσαλτε ως αντιπολιτευτικη φωνη. Και ειναι σιγουρο οτι η πανσοφη κ. Μαραγκουδακη, θα προσλαβει τον Χανταμπακη στη θεση του Κωνσταντινου. Αλλωστε εχουν και οι δυο την ιδια ωριμοτητα σκεψης και την ιδια ευχερεια στην ελληνικη γλωσσα.




ΠΗΓΗ:http://pitsirikidotnet.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply