Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ DEAF TAEKWONDO 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αγώνες και διακρίσεις της Μαρίας Φουλεδάκη του Ισαάκ και την Βαίτσας από τον Α.Σ ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς,  πρωταθλήτρια Ελλάδος με τρία χρόνια συμμετοχή στο κλιμάκιο, δύο πανελλήνιες διακρίσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και τρία χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ελληνική Ομοσπονδία Deaf Taekwondo.
Η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις απέναντι σε μεγάλα ονόματα στο εξωτερικό σε A Class, G1 και G2, στο President Cup στην Αθήνα, σε camp στην Ελλάδα και στην Σερβία την έκανε πιο έμπειρη και δυνατή για να έχει την δυνατότητα διαχείρισης των αγώνων με στόχο την διάκριση. Κατέκτησε την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Deaf Taekwondo, Γερεβάν Αρμενίας, 26-30 Οκτωβρίου 2015 και τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Σαμψούντα Τουρκίας, 19-20 Ιουλίου 2016. Μετά την υψηλή βαθμολογία στο σύνολο είναι μέλος της εθνικής ομάδας και τον Ιούλιο 2017 θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα Deaf που θα διεξαχθεί στις 28-30 Ιουλίου 2017 στην Σαμψούντα, Τουρκία.
Η Μαρία καλείται στα 19 της χρόνια να αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες με τα ελληνικά χρώματα και στόχο το βάθρο. ‘’Σαν χθες ήταν που μικρή πέντε ετών ήρθε στο σύλλογο να ξεκινήσει ταεκβοντό και σήμερα διεκδικεί μια θέση στην μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο, την Ολυμπιάδα, ώντας πολύ δυνατή, υπάκουη και υπομονετική΄΄ δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Όλη η οικογένεια του Α.Σ ‘Η Τόλμη΄ Κιλκίς, αθλητές-ριες/γονείς, προπονητές, το Δ.Σ και ο πρόεδρος του συλλόγου εύχονται καλή επιτυχία στην Μαρία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply