Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ «ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



          Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τα όσα είπε η κυρία Γεροβασίλη στην διημερίδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

          «Τα όσα είπε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι απλά δεν έχει επιτύχει καμία ουσιαστική παρέμβαση με σκοπό την εξάλειψη των φαινομένων διαφθοράς, αλλά αρέσκεται μόνο σε βαρύγδουπες διακηρύξεις και αοριστολογίες. Εδώ και δυόμιση χρόνια καμία παρέμβαση δεν έχει μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα και το μόνο το οποίο παρακολουθούμε είναι μια ενίσχυση της αναξιοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων.
      
          Η αποτυχία της Κυβέρνησης στην καταπολέμηση της διαφθοράς αποδεικνύεται περίτρανα από την χειροτέρευση της κατάταξης της χώρας μας στη λίστα της Διεθνούς Διαφάνειας για τη διαφθορά, κατά 11 θέσεις. Προφανώς η κυρία Γεροβασίλη, μη έχοντας γνώση της χειροτέρευσης αυτής, αναφέρθηκε σε 11 δήθεν θετικές δράσεις της Κυβέρνησης οι οποίες όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οδήγησαν σε 11 βήματα αύξησης της διαφθοράς σε όλο το φάσμα του δημοσίου τομέα, καθώς στη σχετική λίστα βρεθήκαμε από τη θέση 58 στη θέση 69».

       

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply