Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ" (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πρωί στην Λαϊκή του Κιλκίς. Παρά την ζέστη ο κόσμος ήταν αρκετός, οι αγοραστές λίγοι, τα ψώνια λιγότερα, οι φωνές των μικροπωλητών όμως ήταν πολλές μια και είχαν ελεύθερο χρόνο!
Οι παραγωγοί διαμαρτύρονται για τους εμπόρους, όπου στους πελάτες όλοι τους λένε πως είναι παραγωγοί, ενώ ψωνίζουν από τους ίδιους επιχειρηματίες οι διάφοροι μικροπωλητές!
«Παραγωγός», που από ότι μας είπε άλλος μικροπωλητής, πούλησε τόσα κεράσια που θα έπρεπε να έχει εικοσαπλάσια αριθμό δέντρων! Ο άλλος μικροπωλητής επειδή είναι Κιλκισιώτης δεν μπορεί να πει ότι είναι παραγωγός διότι τον γνωρίζουν οι περισσότεροι και έτσι ενώ και οι δύο πουλάνε το ίδιο ποιοτικά προϊόν, ο δήθεν παραγωγός ξεπουλάει!
Στην πρώτη και την δεύτερη εικόνα βλέπεται δύο παραγωγούς τον κ. Χρήστο με την σύζυγό του Σοφία με ζαρζαβατικά και καρπούζια, στο δεύτερο τον κ. Γιώργο με ελιές δικής του παραγωγής, στο τρίτο τον κ. Γιάννη  με άδεια μικροπωλητή και τέλος τον μοναδικό "Ξηροκάρπη".Σ
Μέσα στο Παζάρι συναντήσαμε τον κ. Στέλιο ο οποίος κάθε Σάββατο δίνει για τους άπορους τρίτεκνους μεγάλες ποσότητες από τα προς πώληση φρούτα και λαχανικά του. Μας είπε πως δεν θέλει να αναφέρουμε το όνομά του γι’ αυτό δεν σας λέμε ποιο είναι το στέκι του! Βέβαια δεν είναι ο μόνος καθώς και ο πρόεδρος των μικροπωλητών πριν από μερικούς μήνες τιμήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς για την προσφορά του Συλλόγου τους.

Ψωνίζεται από Κιλκισιώτες αφού τα χρήματά σας θα ξαναεπιστρέψουν την τοπική Κιλκισιώτικη αγορά.
















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply