Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσαν στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης εξαιτίας των επεισοδίων που ξέσπασαν μετά την απόφαση του ΠενταμελούςΕφετείου Αθηνών. H απόφαση αφορούσε τηναπόρριψη αιτήματος αποφυλάκισης σε υπόθεσητρομοκρατίας. 
Πρώτη αντέδρασε η αξιωματική αντιπολίτευση όπου σε ανακοίνωσή της  αναφέρει ως ηθικό αυτουργότων χθεσινών επεισοδίων τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή που δήλωσε σχετικά με την απόφαση  πως: «Οι δικαστές πρέπει να έχουν ίσα μέτρα και σταθμά»
ΝΔ: Παρέμβαση Σταύρου Κοντονή στο έργο της Δικαιοσύνης
«Μια νέα επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον της Δικαιοσύνης δεν αποτελεί είδηση. Είναι πλέον καθημερινή συνήθεια πολλών στελεχών της.
 Είναι, όμως, η πρώτη φορά που Υπουργός Δικαιοσύνης εκφράζει από το βήμα της Βουλής την έντονη δυσαρέσκειά του για μία δικαστική υπόθεση και προεξοφλεί νέα εκδίκασή της, με άλλη σύνθεση του Δικαστηρίου.
Για μια ακόμη φορά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με την παρέμβασή του σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολής Αθηνών υπερέβη τα όρια και, με τη συμπεριφορά του αυτή, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά.
 Είναι προφανές ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνα από κουκουλοφόρους και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ.Σταύρο Κοντονή» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Γ. Καμίνης: Να σταματήσει η ανομία στην Αθήνα
Την σκυτάλη πήρε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ο οποίος δήλωσε σχετικά:
"Κατά την χθεσινή κινητοποίηση των αλληλέγγυων καταστράφηκαν 67 καταστήματα, ενώ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό«Παραπολιτικά» συνέδεσε τους κουκουλοφόρους με τους τραμπούκους, όπως είπε, που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές.
«Είναι συγκοινωνούντα δοχεία οι τραμπούκοι που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές και αυτοί με τις βαριοπούλες που προκάλεσαν τις καταστροφές», είπε και πρόσθεσε πως «κάποιοι θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση, γιατί αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης».
Τέλος, είπε πως συμμερίζεται την απόγνωση των καταστηματαρχών επιρρίπτοντας ευθύνες και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"
Δημοκρατική Συμπαράταξη: Αντισυνταγματική και αντιθεσμική η επίθεση Κοντονή στη Δικαιοσύνη 
Για «αντισυνταγματική και αντιθεσμική επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης» που «απαξιώνει τη Δικαιοσύνη» κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος χαρακτήρισε «δυσάρεστη έκπληξη» την απόρριψη από το Εφετείο της αίτησης για αναστολή στην έκτιση της ποινής της Ηριάννας.
«Η διαρκής ‘δυσάρεστη έκπληξη’ για τη χώρα είναι η μετατροπή από αυτή την κυβέρνηση της κρατικής εξουσίας σε καθεστώς» δήλωσε ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «για να αποπροσανατολίσουν από τις αποκαλύψεις για Βαρουφάκη και Καμμένοστοχοποιεί καθημερινά τη Δικαιοσύνη».
«Πέρα από την ουσία της υπόθεσης της Ηριάννας, η αντισυνταγματική και αντιθεσμική επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης τροφοδοτεί το διχασμό και απαξιώνει τη Δικαιοσύνη ανάλογα με το αν αρέσουν ή όχι οι αποφάσεις της στην κρατική εξουσία. Αυτό το καθεστώς είναι πλέον ηθικός αυτουργός στους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία» συμπλήρωσε ο κ. Παπαθεοδώρου.
Ποτάμι: Αδιάφορη η κυβέρνηση στις καταστροφές 
Από την πλευρά του το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του τονίζει: "Οι λεηλασίες στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται πως δεν αποτελούν πρόβλημα για την κυβέρνηση.Έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο και απλώς τις παρακολουθεί με ανοχή. Δεν νοιάζεται για τις καταστροφές περιουσιών και για τις εικόνες της πόλης που κάνουν το γύρο του κόσμου. Γι αυτό παράλληλα με τη γνωστή πλέον αφασία του αρμόδιου-αναρμόδιου υπουργού κ. Τόσκα, δεν ανησύχησαν και οι συνάδελφοί του που τις αντιμετωπίζουν ως κάτι περίπου φυσιολογικό. Οι υπουργοί έχουν άλλες δουλειές. Συναγωνίζονται ποιος θα κάνει τις περισσότερες και τις οξύτερες επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης".
Ντόρα Μπακογιάννη: Παρακολουθούν αμέριμνοι την καταστροφή της περιουσίας καταστηματαρχών
Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter σχετικά για τα χθεσινά επεισόδια: «H κυβέρνηση, ενώ καθημερινά σχολιάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, παρακολουθεί αμέριμνη και αδιάφορη την καταστροφή της περιουσίας 67 καταστηματαρχών. Τελικά ποιον εξυπηρετεί;»


Στο ίδιο μήκος κύματος ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: "Δεν ενέκρινε ο Κοντονής τη δικαστική απόφαση & άφησαν ανενόχλητους τους φιλειρηνιστές φίλους της Ηριάννας να καταστρέψουν περιουσίες πολιτών"

Γιάννης Βρούτσης: Χτυπούν τη Δημοκρατία, φοβάμαι τα χειρότερα
Για επίθεση όχι κατά της Δικαιοσύνης, αλλά κατά της Δημοκρατίας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τις κυβερνητικές βολές κατά δικαστικών αποφάσεων. 
«Δεν χτυπούν τη δικαιοσύνη, χτυπούν τη δημοκρατία, ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα, η δημοκρατία χτυπιέται» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, σχολιάζοντας τις επικρίσεις του υπουργούΔικαιοσύνης κατά της δικαστικής απόφασης για την Ηριάννα. 
Γ. Πατούλης: Δεν μπορεί η Αθήνα να παραμείνει ανοχύρωτη πόλη
Τις καταστροφές των δεκάδων καταστημάτων στην Ερμού στα χθεσινοβραδινά επεισόδια μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της Ηριάννας ,καταδίκασε και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης.
«Η Αθήνα δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ ακόμη, ανοχύρωτη πόλη» τονίζει σε γραπτή δήλωσή του καταγγέλλοντας παράλληλα τους «εκπροσώπους του επίσημου κράτους» για «παθητική στάση απέναντι σε αυτούς που προξένησαν τις ζημιές».
Ένωση Κεντρώων: Εάν χαθεί το κύρος της Δικαιοσύνης ναρκοθετείται η λειτουργία του κράτους
Την άποψη ότι «τα παιχνίδια στην πλάτη της Δικαιοσύνης είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί υπονομεύουν ένα κορυφαίο θεσμό της ελληνικής πολιτείας και γιατί φανερώνουν ότι πάντα οι κυβερνήσεις θέλανε υποταγμένη την Δικαιοσύνη» υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας ότι «εάν χαθεί το κύρος της Δικαιοσύνης ναρκοθετείται η λειτουργία του ελληνικού κράτους».
Η Ένωση Κεντρώων ζητά «να σκεφθούν καλά τις ενέργειες και τις δηλώσεις τους, όλοι οι παράγοντες που εμπλέκονται στην λειτουργία του θεσμού» υπογραμμίζοντας πως «δεν πρέπει με κανένα τρόπο να πιέζονται οι δικαστές για να εκδίδουν αποφάσεις που να εξυπηρετούν μικροκομματικά συμφέροντα ένθεν κακείθεν».






ΠΗΓΗ:http://newpost.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply