Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ: "ΑΛΑΝΤΙΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σινεμά για μικρούς και μεγάλους!!
        Το παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού, μεταφέρεται στην οθόνη  του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” μέσα από την  ξεκαρδιστική γαλλική υπερπαραγωγή  “Αλαντίν:Οι νέες περιπέτειες” το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017  στις 21:30.
«Οι νέες περιπέτειές» του μάς μεταφέρουν στον κόσμο της Βαγδάτης, με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, στην τεχνολογία και στη σύγχρονη κουλτούρα.

  
«Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες» (LES NOUVELLES AVENTURES D’ ALADIN

        Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος, ο Khalid, μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες με σκοπό να σουφρώσουν ό,τι μπορούν από τις Γκαλερί Λαφαγιέτ. Όμως πολύ γρήγορα ο Sam βρίσκεται ασφυκτικά περικυκλωμένος από μια ομάδα παιδιών και αναγκάζεται να τους διηγηθεί μια ιστορία, την ιστορία του Αλαντίν... ή τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει έτσι ένα ταξίδι στην καρδιά της Βαγδάτης, την πόλη με τις χίλιες και μία χάρες... Όμως πίσω από το πολύχρωμο φολκλόρ, ο λαός υπομένει την τυραννία του φοβερού Βεζίρη, που είναι γνωστός για την αγριότητα και τη βρωμερή του ανάσα. Θα καταφέρει ο Αλαντίν, ο νεαρός κλέφτης, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Βεζίρη, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Ας μη γελιόμαστε, αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Σκηνοθεσία: Arthur Benzaquen
Σενάριο: Daive Cohen
Ακούγονται οι ηθοποιοί : Ανδρέας Ευαγγελάτος,Παναγιώτης Αποστολόπουλος,Νίκος Νίκας,Γιώργος Ματαράγκας,Στεφάνια Φιλίαδη,Ντένης Μακρής,Ειρήνη Τσίγκα,Αλεξάνδρα Λέρτα,Δημήτρης Σαρλός
Χώρα: Γαλλία
Διάρκεια: 107'
Είδος ταινίας :Κωμωδία


Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply