Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΆΜΥΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΙΣΟΒΙΤΗ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Δεν είχαμε ποτέ, ούτε πρόκειται να έχουμε σχέση με επιχειρηματίες. Δεν μας αγγίζει η λάσπη»
Συνέντευξη στον Δ. Γιαννακόπουλο

«Τι  δουλειά έχει ο υπουργός Άμυνας της χώρας να συνομιλεί με ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά; Τι δουλειά έχει να παρεμβαίνει σε εισαγγελείς; Αυτά ούτε στην Τανζανία δεν γίνονται. Ούτε στο τελευταίο τριτοκοσμικό κράτος»Όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος για το "Καμμένος-Gate" που πλήττει την κυβέρνηση και την καταιγίδα των αποκαλυπτικών στοιχείων για τον ρόλο κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων στην πολύκροτη υπόθεση, "η Δικαιοσύνη παρενέβη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση" και μόνον αφ' ότου το κόμμα του είχε αναδείξει στη Βουλή το θέμα στις 6 Ιουνίου. Με ερώτησή τον προς τον υπουργό Δικαιοσύνης τότε ο βουλευτής Γ. Λαγός είχε αποκαλύψει πως "ο φυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών, Ευθύμης Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις από τον Πάνο Καμμένο για να καταθέσει εναντίον γνωστού επιχειρηματία και ακόμη τον επισκέφθηκε μεσάνυχτα στο κελί του συγκεκριμένη εισαγγελέας για να του πάρει κατάθεση».

Προς τούτο ζήτησε διαλεύκανση των καταγγελιών με άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά του ίδιου του υπουργού Άμυνας. "Εμάς η λάσπη δεν μας αγγίζει" τονίζει ο κ. Μιχαλολιάκος στα Παραπολιτικά. «Ας αναρωτηθούν όλοι αυτοί που παριστάνουν τους τιμητές πώς έφτασαν αυτά τα έγγραφα στα χέρια μας, όπως η μηνυτήρια αναφορά Γιαννουσάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 5 Απριλίου 2017 κατά Καμμένου, Κοντονή  κ.λπ. Έχουμε ελεγχθεί 10 φορές από το ΣΔΟΕ και από ορκωτούς ελεγκτές. Δεν είχαμε ποτέ, ούτε πρόκειται να έχουμε σχέση με επιχειρηματίες. Είμαστε απολύτως διαφανείς και θύματα πολιτικών παρεμβάσεων. Προς τούτο υπενθυμίζει τις περιπτώσεις σύλληψης και προφυλάκισης του ιδίου και ομάδας βουλευτών του το φθινόπωρο του 2013: «Θυμάστε ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς έπαιρνε τηλέφωνο από τις Βρυξέλλες υποδεικνύοντας στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης να μας στείλουν φυλακή. Ο δικός μου ανακριτής την προηγούμενη μέρα είχε μεταβεί στο υπουργείο για να συζητήσει την υπόθεσή μου".

Χαρακτηρίζει ανήθικες τέτοιου είδους μεσολαβήσεις της μιας εξουσίας προς την άλλη σημειώνοντας ότι σε κάθε Περίπτωση ο υπουργός Άμυνας έχει πολιτικές ευθύνες. «Είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε τέτοια ζητήματα. Επομένως αν έχει και ποινικές ευθύνες, ας τις αναζητήσει η Δικαιοσύνη», λέει. Παράλληλα, θέτει τα ερωτήματα προς ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.: «Επί συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ μας κατηγορούσαν ότι ρίχναμε νερό στον μύλο του Τσίπρα. Τώρα, που μιλάμε ευθέως για τις συναλλαγές τον εμπόρου ναρκωτικών με κυβερνητικούς παράγοντες, επιχειρούν να μας ταυτίσουν με τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό έλειπε. Το βλέπει όλος ο κόσμος ότι δεν είμαστε με κανέναν παρά μόνον με τους πολίτες. Έχουμε δική μας ταυτότητα, δική μας πορεία και δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από τα πιστεύω μας και τους αγώνες μας».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Στην προ ημερησίας συζήτηση την Δευτέρα η Χρυσή Αυγή θα δώσει έμφαση στα αποτελέσματα του Eurogrουρ της 15ης Ιουνίου και στο 4ο Μνημόνιο, το δεύτερο κατά σειρά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.Ελ. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής δηλώνει πως «τα όσα υπέγραψαν θα βουλιάξουν κυριολεκτικά τη χώρα. Λύση χωρίς διαγραφή του χρέους δεν πρόκειται να υπάρξει. Πρέπει να καταγγείλουμε ως παράνομο το χρέος. Τα δάνεια που πήραν όλα αυτά χρόνια οι κυβερνήσεις δεν κατευθύνθηκαν στον λαό, αλλά σε μίζες, σκάνδαλα, δυσώδεις υποθέσεις διαφθοράς με ντόπια και πολυεθνικά συμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν ο λαός να πληρώσει τέτοιον είδους παρανομίες»Χαρακτηρίζει, δε, τον πολιτικό του οργανισμό ως «τη μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη, επιτιθέμενος με σφοδρότητα στο ΚΚΕ για το οποίο λέει: «Είναι το κατεξοχήν συστημικό κόμμα». 

Για τη δόση των 8,5 δισ. Ευρώ

Αναφορικά με τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ , υπογραμμίζεται ότι εγκρίθηκε στις 28 Ιουνίου από το Βερολίνο «σε κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής», χωρίς καν να τεθεί σε ψηφοφορία. Η Χρυσή Αυγή επικαλούμενη δημοσιεύματα της Deutsche Welle επισημαίνει πως η επιτροπή «αρκέστηκε να δεχθεί τη θετική εισήγηση του υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή του Σόιμπλε, η οποία διαβεβαίωσε ότι η εκταμίευση πληροί τα κριτήρια των Μνημονίων, δηλαδή είναι εξαιρετικά επικερδής για τη Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας»

Συμπερασματικά καταλήγει «Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η Γερμανία θα ενέκρινε να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα με χρήματα που θα ξαναγύριζαν άμεσα πίσω σε αυτήν. Αν θεωρήσουμε τις πληρωμές που θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα για το επαχθές αυτό χρέος μέσα στο 2018 και ότι θα χρειαστεί καινούρια δόση ή ακόμα και καινούριο Μνημόνιο για την κάλυψή τους, μάλλον οι Γερμανοί μας δίνουν τόσα όσα φθάνουν για να παίρνουν αμέσως πάλι πίσω».


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply