Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΩΝΙΔΗΣ* ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




 ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
( Να ενημερωθεί η Ε.Ε. μέσω των Ευρωβουλευτών μας για
τα διόδια
στο Δρόμο του Θανάτου)

Για το μείζον ζήτημα της λειτουργίας διοδίων μετωπικών και πλευρικών στην περιοχή του δήμου Παιονίας, έχουμε να καταθέσουμε κάποιες παρατηρήσεις και παράλληλα μια πρόταση που πιστεύουμε ότι ανοίγει μια νέα προοπτική που μέχρι σήμερα δεν έχει υπολογισθεί και αξιοποιηθεί.
Κατ’ αρχήν, για τη λειτουργία πλευρικών διοδίων η αντίθεσή μας είναι ολοκληρωτική, προστιθέμενη στα όσα ορθώς έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα από πολίτες, φορείς και αιρετούς. Αμφισβητούμε δε και την λειτουργία των μετωπικών διοδίων λόγω της εξοργιστικής άρνησης για την αναβάθμιση της ασφάλειας του μεγάλου Τμήματος της Εθνικής Οδού από το Πολύκαστρο έως τη Χαλάστρα. Ενός τμήματος η κατάσταση του οποίου μετατρέπει τον μεγαλύτερο Οδικό Άξονα της χώρας και μάλιστα, στην είσοδό της από Ευρώπη, σε πραγματικό σφαγείο με πολλά ανθρώπινα θύματα. Δυστυχήματα θανατηφόρα με ένα μακάβριο κοινό χαρακτηριστικό: Τις μετωπικές συγκρούσεις εξ αιτίας της παντελούς έλλειψης και του στοιχειώδους σωτηρίου διαχωριστικού διαζώματος.
Και όλα αυτά, την ώρα που οι παρόδιες εκτάσεις που απαιτούνται για τη διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού είναι απαλλοτριωμένες εδώ και δεκαετίες. Παράλληλα δε, οι εκτάσεις αυτές εμφανίζουν τέτοια ομαλότητα, ώστε η διαπλάτυνση της Οδού να μην καθίσταται ούτε χρονοβόρα, ούτε κοστοβόρα.

Η πρότασή μας
Επειδή οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις επιδεικνύουν εξοργιστική αδιαφορία στο απαράδεκτο φαινόμενο, προτείνουμε την απόπειρα προσφυγής στα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως έσχατο και αποτελεσματικό διάβημα.
Μέχρι σήμερα, την περιοχή μας έχουν επισκεφθεί πολλοί Ευρωβουλευτές μας, κυρίως λόγω του ασύμμετρου Προσφυγικού Ζητήματος. Η περιοχή μας δεν τους είναι άγνωστη. Τους είναι άγνωστο όμως το τραγικό δεδομένο της εξαιρετικά επικίνδυνης Εθνικής Οδού στα όρια της περιοχής μας.
Προτείνουμε λοιπόν, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Παιονίας, και την αρωγή βεβαίως των βουλευτών μας, να προσκληθούν οι Ευρωβουλευτές μας για μια άκρως διαφωτιστική αυτοψία και μια επιτόπια ενημέρωση, για το απαράδεκτο δεδομένο για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόβλημα μέσω των Ευρωβουλευτών μας θα μεταφερθεί στον αρμόδιο Επίτροπο, στο Ευρωκοινοβούλιο και σε κάθε αρμόδια Ευρωπαϊκή Διεύθυνση.
Είμαστε σίγουροι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, του Πολιτισμού, της Προόδου και της Ανάπτυξης, δεν θα επιτρέψει τη συνέχιση αυτού του εγκληματικού φαινομένου. Και σίγουρα δεν θα επιτρέψει το «δώρισμα» μιας χρυσοφόρου πηγής εσόδων (της ΠΑΘΕ) σε ιδιώτη παραχωρησιούχο, χωρίς προηγουμένως να εξαφανισθούν οι αιτίες τέτοιας άδικης αιματοχυσίας για τόσες δεκαετίες.
Η παράταξή μας θα είναι αρωγός σε κάθε παρόμοια προσπάθεια.

Κώστας Σιωνίδης

Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης « Παιονία της Προόδου»

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply