Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Θέμα: «Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία ο Γ. Γεωργαντάς»

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο Νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής για την «Οργάνωση και τη λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης».
       Το νομοσχέδιο αυτό οδηγεί τη δημόσια εκπαίδευση πολλά χρόνια πίσω, με ρυθμίσεις που υπονομεύουν το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων, καταδικάζουν τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, επαναφέρουν το ακαδημαϊκό άσυλο και καταργούν θεσμούς διαφάνειας και αξιοκρατίας.

        Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών και φοιτητών, έχουν ήδη απορρίψει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο και η καταψήφισή του κρίνεται απολύτως αναγκαία. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση αγκυλωμένη στις ιδεοληψίες της φέρνει ένα νομοσχέδιο το οποίο το χαρακτηρίζει η προχειρότητα, ο συγκεντρωτισμός και η γραφειοκρατία. Παρεμβαίνει στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με ανευθυνότητα, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία προοπτική.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply