Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ - ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σταθερά 3η πολιτική δύναμη και σε νέα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή - Συντριπτικά υπέρ της τα ποιοτικά στοιχεία!

Μεγάλο το πολιτικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναζητώντας τον τρόπο για να αλώσει τον περίφημο “μεσαίο χώρο” όλο και απομακρύνεται από τις δεξιές παρυφές της και όλο και προσεγγίζει το ένοχο για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ της εποχής Σημίτη. 

Την περασμένη Δευτέρα, έγινε μια συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών Αρχηγών στην Βουλή όπου ακούστηκαν ύμνοι από πλευράς ΠΑΣΟΚ για τον Κωνσταντίνο Σημίτη, τον πρωθυπουργό των Ιμίων, των γκρίζων ζωνών, του Χρηματιστηρίου και τόσων άλλων και όμως, η Ν.Δ. δεν είχε να πει ούτε μία λέξη για τον Σημίτη και πως να πει άλλωστε όταν στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η Ν.Δ. απηύθυνε ανοικτά έκκληση για συγκυβέρνηση με παρόντες μάλιστα στην εν λόγω συνεδρίαση του κόμματος το οποίο σήμερα έχει αλλάξει όνομα και λέγεται “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ”, τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Σημίτη.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ

Αντίθετα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και συγκεκριμένα αυτός που έχει την τιμή να  υπογράφει αυτό το κείμενο, ξεκάθαρα δήλωσε την θέση της και η θέση αυτή ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αγγίζει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων! Είπα λοιπόν μέσα στη Βουλή για αυτόν, που με νωπό ακόμη τον θάνατο των τριών παλληκαριών στα Ίμια είπε το “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους”, τα παρακάτω:

“ … Θα ήθελα, επίσης, να αναφερθώ στα όσα είπε η κυρία Γεννηματά προηγουμένως σε σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό Σημίτη. Είδαμε όλοι την χαρακτηριστική φωτογραφία, όπου καθόταν στη μέση η κυρία Γεννηματά, δεξιά της ο κ. Σημίτης και αριστερά ο Γεώργιος Παπανδρέου. Μας θύμισε το σύνθημα: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό». 

Αποδέχεται πλήρως, λοιπόν, την ευθύνη της συνέχειας η κυρία Γεννηματά και ο Σημίτης είναι υπεύθυνος, είναι ένοχος, είναι υπόλογος. Είναι υπόλογος για τη μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, για την οποία δεν αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη και καταλήστευσε τον ελληνικό λαό. Είναι υπόλογος γιατί έβαλε τη χώρα μας στην ζώνη του ευρώ με πλαστά στοιχεία και οδηγηθήκαμε στην εθνική καταστροφή. Είναι υπόλογος για τα φαραωνικά έργα και τη σπατάλη των Olympic Games του 2004, που οδήγησαν και αυτά κατά ένα μέρος την πατρίδα μας στην καταστροφή.”

Είναι δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την θέση της αυτή εκφράζει πολλούς περισσότερους από το όποιο προσεχές εκλογικό της ποσοστό και αυτό θα φανεί στο μέλλον. 

ΣΤΑΘΕΡΑ 3Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Φαίνεται άλλωστε καθαρά και από πρόσφατη δημοσκόπηση και συγκεκριμένα της εταιρείας Metron Analysis, ότι στο ερώτημα καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται και πάλι ο ΚΑΝΕΝΑΣ με ποσοστό 45% έναντι 27% του Κυριάκου Μητσοτάκη και 14% του Αλέξη Τσίπρα. Στην εν λόγω δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύεται και πάλι σταθερά σαν η 3η πολιτική δύναμη της χώρας και είναι πραγματικά για γέλια η εμφανιζόμενη άνοδος του ΠΑΣΟΚ από όλες τις δημοσκοπήσεις και αποτελεί φαινόμενο περιστασιακό και καθοδηγούμενο… 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, πέραν από τους αριθμούς υπάρχουν και τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, τα οποία δεν δημοσιεύονται. Αυτά, λοιπόν, τα ποιοτικά στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κρύβουν μια δυναμική άνοδο του Κινήματός μας! Χαρακτηριστικό είναι ότι στην δημοσκόπηση της Metron Analysis υπάρχει η ερώτηση “Ποια από τα παρακάτω κόμματα θα ψηφίζατε ή δεν θα ψηφίζατε σε καμία περίπτωση”; Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ερώτημα αυτό λαμβάνει θετική ψήφο από το 11%, ενώ στην ίδια έρευνα τοποθετείται σαν άνω όριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το 10%.

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενη πολιτική έρευνα στην οποία εμφανίστηκαν ποιοτικά στοιχεία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ερχότανε 2ο κόμμα στους Έλληνες με εισοδήματα έως 600 ευρώ το μήνα. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι το Κίνημά μας, όντας λαϊκό και αντισυστημικό (όπου “σύστημα” το αμαρτωλό πελατειακό κράτος που συνεχίζεται επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ) ευρίσκει ανταπόκριση σε πλατιά λαϊκά στρώματα και αυτό δεν μπορούν να το σταματήσουν ούτε με την λάσπη, ούτε με την συκοφαντία, ούτε με την συνωμοσία σιωπής και τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό μας από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και φυλλάδες.

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τελειώνοντας σχετικά με την εν λόγω πολιτική έρευνα στο ερώτημα προς τον λαό για την εμπιστοσύνη στους θεσμούς της πολιτείας, πρώτος έρχεται ο Στρατός και τελευταία τα κόμματα. Και αυτή η αντίληψη κρύβει πολλά…


Πέρα όμως από τις δημοσκοπήσεις είναι δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιμετωπίζει έναν αμείλικτο πόλεμο από οργανωμένα συμφέροντα και σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς. Απέναντι σε όλα αυτά το καθήκον κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσας είναι να μη λυγίσουν και να γίνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος η φωνή του Κινήματός μας για να σπάσουμε τον αποκλεισμό, για να σπάσουμε την συνωμοσία της σιωπής, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply