Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στις 11 Μαΐου 2017 συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωναναφορικά με την καθυστέρηση πληρωμής των βιοκαλλιεργητών. Ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Τσιρώνης δεσμεύτηκε τότε ότι έως τις 30 Ιουνίου 2017 θα έχουν ολοκληρωθεί οι πληρωμές για το 2014 και ως το τέλος του έτους οι πληρωμές για το 2015 και το 2016.
Παρά τη δέσμευση του Υπουργού εκείνη τηνημέρα ότι η απαραίτητη ΚΥΑ από το Υπουργείο Οικονομικών είχεήδη υπογραφεί δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κανένα αποτέλεσμα.Ήδη έχουμε μπει στον Ιούλιο και όχι απλά δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πληρωμή αλλά ούτε καν έχουν ζητηθεί οι σχετικές καταστάσεις από τις κατά τόπους ΔΑΟΚ. Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση δείχνει ασυνέπεια σε μια υποχρέωση τηςκαι αφήνει εκτεθειμένους πολλούς παραγωγούς της χώρας οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι με τις υποχρεώσεις να τους πιέζουν.Η καθυστέρηση αυτή οδηγεί σε οικονομική καταστροφή τους βιοκαλλιεργητές οι οποίοι εμπαίζονται εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Πότε θα σταματήσει αυτή η κοροϊδία;
Πότε ένας Υπουργός αυτής της Κυβέρνησης θα τηρήσει το λόγο του;
Η ευθύνη τους ειδικά για τις πληρωμές του 2014 ξεπερνάει τα όρια της απλής ασυνέπειας και αγγίζει τα όρια της ποινικής ευθύνης.


                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply