Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΚΟΤΕΡΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Πολλά ακούγονται, ιδιαίτερα από επαγγελματίες, για την λειτουργία και τον τρόπο λειτουργία της Λ.Α.Φ. Κιλκίς.
Τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή την εν γένει λειτουργία της Λέσχης Αξιωματικών του Κιλκίς, που είναι ένα κόσμημα της πόλης μας και ένας ζωντανός πνεύμονας στο κέντρο της Πόλης. Καθώς οι δικαιούμενοι εισόδου στην Λέσχη την τιμούν με την παρουσία τους.
Όμως οι ίδιοι δικαιούμενοι, στρατιωτικοί και απόστρατοι καθώς και μέλη των οικογενειών τους δεν είναι πελάτες μόνον της Λ.Α.Φ. αλλά και των υπολοίπων καταστημάτων της πόλης μας.
Εξ΄ άλλου από πού προμηθεύεται η Λ.Α.Φ. τα προϊόντα και τα υλικά που προσφέρονται στην Λ.Α.Φ; (ειδών διατροφής κρεατικά, ποτά, χυμούς, γάλατα κ.λ.π.). Τα χρήματα που εισπράττονται από την  Λ.Α.Φ. Κιλκίς μήπως πιστεύει κανείς ότι στέλνονται στην Αθήνα; Εδώ ξανά ανακυκλώνονται στην αγορά του Κιλκίς.
Ναι, δεν αποκλείεται κάποιοι να «εισέρχονται» παράτυπα στην Λέσχη, όμως το τελευταίο καιρό ο έλεγχος στην είσοδο από τους εντεταλμένους για τον ασφαλή τρόπο λειτουργίας, είναι τόσο ενδελεχής, έτσι που θα είναι δύσκολο να εισέλθει κάποιος χωρίς την επίδειξη την κάρτας «δικαιούμενου» εισόδου.
Ως προς το θέμα του εάν πρέπει να εισέρχονται απόστρατοι, των σωμάτων ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, του Πολιτικού προσωπικού κ.λ.π. αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δεν αφορά την Λ.Α.Φ. Κιλκίς.
Κάπου λοιπόν τα υπερβολικά σχόλια αδικούν τόσον αυτούς που τα κάνουν όσο και τους υπευθύνους της Λ.Α.Φ. Κιλκίς.
Βέβαια υπάρχει ένας τρόπος να μη λειτουργεί η Λέσχη! Να φύγουν όλα τα στρατόπεδα και ο στρατός από τον Νομό Κιλκίς. Όσοι θέλουν μία τέτοια λύση ας το καταθέσουν εγγράφως στο Γ.Ε.Σ!

Δείτε το κόσμημα που διεκδικ΄λη την πρώτη θέση σε εμφάνιση και λειτουργία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των 120 Λεσχών Αξιωματικών!













About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply