Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σε ενάμιση μήνα περίπου ανοίγουν τα σχολεία. Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. Πόσα όμως από αυτά είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές; Και επειδή δεν πρόκειται να πάρουμε καμία απάντηση από την εντεταλμένο υπάλληλο για τις υποδομές των σχολείων, μια και όταν αποτυγχάνεις σε δύο διαφορετικούς τομείς, που σου έχουν ανατεθεί στο παρελθόν, δεν μπορεί να επιτύχεις ούτε στο τρίτο  ούτε και στο δέκατο τρίτο!
Πριν από ένα μήνα περίπου δείξαμε σε όλους την κατάσταση που επικρατεί στο 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας. Είδαμε πως οι δύο τοίχοι των τριών αιθουσών είναι επάνω σε τοίχο περίφραξης!  Οι άλλες δύο προκατασκευασμένες αίθουσες – κουτιά είναι δίπλα στον λιθόκτιστο τοίχο περίφραξης ο οποίο είναι έτοιμος για να πέσει προς τον δρόμο από το βάρος των επιχώσεων.
Σήμερα ενάμιση μήνα πριν από την έναρξη των μαθημάτων τα παιδιά του πρώην Δήμου Κρουσσών δεν ξέρουν που θα κάνουν μάθημα! Οι γονείς αναρωτιούνται, απάντηση όμως δεν υπάρχει! Θα πάνε στο Δημοτικό Σχολείο της Βάθης, του Κεντρικού, του Αγίου Μάρκου, της Τερπύλλου; Δυστυχώς από ότι φαίνεται ο χρόνος και η τύχη θα δείξει! Οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου δεν τους νοιάζει σε ποιο χωριό θα πάνε Σχολείο τα παιδιά τους, ενδιαφέρονται και νοιάζονται πρώτα απ’ όλα να είναι ασφαλή τα παιδιά του και σε όποιο κτίριο και εάν στεγαστούν να έχει τις υποδομές ενός ΣΧΟΛΕΙΟΥ και όχι σε αποθήκες και καταστήματα!
Όσο για το κόστος, ακούμε πολύ τακτικά ότι ο Δήμος κατάφερε να έχει πλεόνασμα χρημάτων. Κύριε Δήμαρχε τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει πόσα χρήματα έχεις στα σεντούκια του Δήμου σου, ο κόσμος θέλει ασφαλή Σχολεία και οι γονείς απαιτούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους σε ασφαλή και σύγχρονα Σχολεία.




kilkiswebtv


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply