Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΙΛΚΙΣ. ΠΟΤΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ! (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Γιατί τόση κακία, γιατί τόση έχθρα, γιατί τόσο μίσος εναντίον των κτηνοτρόφων της περιοχής Μουριών;  Γιατί μέχρι πριν από λίγο, πληρώνοντας χαράτσι  για  τους βοσκοτόπους, είχαμε και νερό για τα πρόβατά μας;  Αυτά είναι τα λόγια των κτηνοτρόφων!
Γιατί αυτή η αναλγησία από την Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς που έφθασε στο σημείο να σφραγίσει τους σωλήνες υδροδότησης των ποτίστρων;
Μιλήσαμε με όλους τους υπευθύνους, ανταπόκριση καμία! Μάλιστα η κ. Πρόεδρος μας είπε να ποτίζουμε τα πρόβατά μας με εμφιαλωμένο νερό!
Ο μόνος που θέλησε να μας εξυπηρετήσει είναι ο Δήμαρχος του Σκοπιανού Δήμου Δοϊράνης!  «Θα σας φέρω νερό μέχρι τα σύνορα!».  Ναι, ο Δήμαρχος ξένης χώρας θέλει να μας βοηθήσει αλλά ο δικός μας ΟΧΙ!  Ο δικός μας έχει να εμφανιστεί από τις εκλογές!
Από ότι φαίνεται ένας αποτυχημένος Αντιδήμαρχος δεν μπορεί να είναι επιτυχημένος σε άλλο πόστο. Εάν Δήμαρχε συμφωνείς  με την Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α Κιλκίς, δηλ.  να πίνουν τα πρόβατα εμφιαλωμένο νερό, συνέχισε να στηρίζεις αυτήν την απόφασή της!
Όλος ο κόσμος υποφέρει, οι κτηνοτρόφοι στα σύνορα εκτός από την προσφορά τους, φυλάνε Θερμοπύλες στα σύνορα και αντί να τους βοηθήσετε, αφήνετε τον Δήμαρχο ξένης χώρας να έρθει ως αρωγός των κτηνοτρόφων που εσείς κυνηγάτε!
Δείτε φωτό και βίντεο:

































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply