Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον πως ψεύδεται όταν ισχυρίζεται πως ενημέρωσε το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό: απέκλεισε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κατά πρακτική αντίστοιχη εκείνης του καθεστώτος της δεκαετίας του 1960 που απέκλειε τότε το κόμμα της ΕΔΑ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε τις τοποθετήσεις των προέδρων Σύριζα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι την απόφασή τους για το Κυπριακό Ζήτημα οι Έλληνες της Μεγαλονήσου την έδωσαν από το 2004, με την συντριπτική απόρριψη του σχεδίου Ανάν. Απηύθυνε μάλιστα το ρητορικό ερώτημα προς την κυβέρνηση Σύριζα, πως ενώ αναγνωρίζει το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην εκμετάλλευση των πόρων της κυπριακής ΑΟΖ, δεν τολμά να ψελλίσει κουβέντα για την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ;

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απαντώντας στον ισχυρισμό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ο Πρόεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης τήρησε μια «γενναία, εθνική στάση», δήλωσε πως για τους Έλληνες Εθνικιστές η στάση Αναστασιάδη συνιστά άτακτη υποχώρηση και ξεκάθαρη περιφρόνηση της θέσης του αείμνηστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου ο οποίος είχε ρητά υποστηρίξει το 2004 και προ του δημοψηφίσματος επί του Σχεδίου Ανάν πως «παρέλαβα Κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα»!

Ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών αφού επανέλαβε την θέση του Ε.ΛΑ.Μ. για την χάραξη στρατηγικής σε νέα βάση, κάλεσε για εφαρμογή του δόγματος του ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδος-Κύπρου, ενάντια σε κάθε απόπειρα νομιμοποίησης του Αττίλα, των κατοχικών στρατευμάτων και της εγκατάστασης εποίκων, που έχουν καταδικαστεί με ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Εν αντιθέσει προς τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έθεσε τα κάτωθι ερωτήματα στον πρωθυπουργό: α) έχει δώσει η ελληνική κυβέρνηση εμπράγματες εγγυήσεις στην Κύπρο, έναντι των τουρκικών απειλών; β) θα προχωρήσει επιτέλους η κυβέρνηση στην ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ; 


Έκλεισε τέλος, την ομιλία του καθιστώντας σαφές πως για εμάς τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές δεν αρκεί η Μόρφου, αλλά η Γαλανόλευκη πρέπει να κυματίσει και στην Κερύνεια και στην Αμμόχωστο διότι η Κύπρος ήταν και είναι Ελληνική!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply