Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ……ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μετά από δημοσίευμα της kilkis webtv, στο οποίο αναφερόμασταν στην "μυστική", ή κατ' άλλους γνωστής μόνον σε τέσσερις ανθρώπους, επίσκεψης του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μπαλάφα, στον Δήμαρχο Κιλκίς, διαβάσαμε σήμερα ότι την Παρασκευή 30 Ιουνίου, που επισκέφτηκε την πόλη μας ο υφυπουργός, μίλησε και σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
Ψάξαμε και ενημερωθήκαμε, πως στην ανοιχτή συγκέντρωση του Επιμελητηρίου, παρευρέθηκαν περίπου τριάντα με τριανταπέντε άτομα. Το γεγονός αυτό, της μειωμένης δηλαδή συμμετοχής των πολιτών,  προκαλεί εντύπωση, καθώς η παρουσία του υφυπουργού είχε ως θέμα την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, θέμα που μας αφορά άμεσα, γιατί ο νομός και η πόλη μας είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα υποδοχής των προσφύγων.
Εύλογα λοιπόν οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι, όπως εμείς, έτσι και ο κόσμος δεν ενημερώθηκε για την επίσκεψη του κ. Μπαλάφα και κατά συνέπεια δεν παρευρέθηκε στήν συγκέντρωση του Επιελητηρίου.  
Την αδυναμία ενημέρωσης των πολιτών για τόσο σοβαρά θέματα που θα καθορίσουν το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του, την χρεώνουμε σε τοπικές "νεοαριστερές κλίκες" οι οποίες προτειμούν να  απευθύνονται στον λαό μέσω "υμετέρων και ημετέρων" μέσων ενημέρωσης μικρής αναγνωσιμότητας ώστε όλα να παραμένουν στο φώς του σκότους, πράγμα που όπως φαίνεται είναι απαίτηση του μορφώματος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
Φαίνεται επίσης ότι το κυβερνητικό αριστεροφασιστικό μόρφωμα έχει κατατάξει τους δημάρχους σε "συνεργάσιμους" και μη και με αυτό ως κριτήριο επέλεξε ο δημοκράτης υφυπουργός να επισκεφτεί, μόνο τον δήμαρχο Κιλκίς γιατί ο δήμαρχος του Δήμου Παιονίας δεν ...έκατσε στα τέσσερα!!!  
Εχουν οι καιροί γυρίσματα και ως εμβοές* συνεχίζουν να ακούγονται οι φωνές του Καμμένου στη βουλή "εσείς στα τέσσερα, στα τέσσερα εσείς".

Έπεται συνέχεια!
Θεόφιλος Κυριακίδης
Δημοσιογράφος

*Εμβοές. Εμβοή = Βούισμα των αφτιών, ηχητικό αίσθημα που δεν προκαλείται από εξωτερικό θόρυβο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply