Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Έγινε στη Λάρισα το πρωτάθλημα της νέας γενιάς
ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
6η η Καζαντζίδου στον ακοντισμό, 8ος ο Μαβίδης στα στηπλ

Στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας  πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών , με το οποίο ολοκληρώθηκε για φέτος η σειρά των Πανελληνίων πρωταθλημάτων στίβου του ΣΕΓΑΣ.

Το κορυφαίο γεγονός του στίβου για τους νεαρούς αθλητές, αποτέλεσε την ευκαιρία τους για επίτευξη μεγάλων επιδόσεων αλλά και για δυνατές κόντρες σε πολλά αγωνίσματα.
Στους αγώνες το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε με μία αθλήτρια και έναν αθλητή οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο δικό τους ραντεβού με τα αγωνίσματα που συμμετείχαν προσφέροντας την ικανοποίηση της συμμετοχής και της διάκρισης σε δύο τελικούς.
Σε ανοδική τροχιά η νεάνιδα Σωτηρία Καζαντζίδου , με εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του ακοντισμού , κατάφερε να καταταχθεί στην 6η θέση με 38,10 μ ,  βελτιώνοντας στον ίδιο αγώνα τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ. Έτσι μετά την 7η θέση που κατέκτησε πριν δύο βδομάδες στο ίδιο αγώνισμα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νεανίδων, η Καζαντζίδου που είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μα δύσκολη για εκείνη χρονιά , προσφέροντας σημαντικά στη βαθμολογία του συλλόγου.
Κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες , αφόρητη ζέστη και υγρασία , αγωνίστηκε ο Αιμίλιος Μαβίδης στα 3.000 μ με φυσικά εμπόδια ο οποίος τερμάτισε στην 8η θέση του τελικού με 11''52''45 . Μια επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει αλλά τηρουμένων τον συνθηκών που επικρατούσαν στον αγώνα κρίνεται ικανοποιητική .

Την αποστολή στη Λάρισα συνόδεψαν ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης και οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Ειρήνη Γκουτνά. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply