Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

Performance

Cute

My Place

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Racing

Videos

Follow by Email

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ

     Ο   «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Σωκράτη Προβατά»   είναι ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία, με εμπειρία άνω των 30 ετών και με κυρία...

» » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πριν από μερικούς μήνες έγινε μία ευρεία σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς όπου συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, ο Δήμαρχος Κιλκίς, οι τρεις Βουλευτές του Νομού, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και πολλοί άλλοι παράγοντες. Σκοπός της σύσκεψης ήταν, όλοι μαζί ενωμένοι να παραμυθιάσουν και να παραμυθιαστούν για το σήριαλ που ακούει στο όνομα Τ.Ε.Ι. Κιλκίς.
Σε όλους είναι γνωστό το μύθευμα του περιβόητου ΤΕΙ και δεν νομίζω ότι πρέπει να ανατρέξουμε σε υποσχέσεις προηγουμένων κυβερνήσεων, αλλά να περιοριστούμε στα όσα λέχθηκαν κατά καιρούς από την παρούσα κυβέρνηση της αριστεράς, την οποία, για να μην ξεχνάμε,  συνόδευε στην εξουσία η φίλη μας η «ελπίδα» η οποία σε όλες τις προεκλογικές αφίσες, παρέα με τον Τσίπρα, διαλαλούσε τον ερχομό της.
«Η ελπίδα έρχεται λοιπόν» και στις 19 Φεβρουαρίου έκαμε την εμφάνισή της και για το ΤΕΙ Κιλκίς με μία πανηγυρική ανακοίνωση – δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 θα λειτουργούσε το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης στις καινούριες εγκαταστάσεις του ΤΕΙ που βρίσκονται στην Δυτική πλευρά του Κιλκίς. Μάλιστα δόθηκαν και υποσχέσεις πως θα μπορούσε να λειτουργήσει και ένα δεύτερο Τμήμα αυτό της «Αρχιτεκτονικής και διακόσμησης Εσωτερικού χώρου» καθώς γίνονταν και προτάσεις και για τρίτο τμήμα σχετικό με την οινοποιία, μια και ο Νομός Κιλκίς είναι οινοπαραγωγός περιοχή.
Καλό ακουγόταν το μύθευμα καθώς με την υλοποίησή του θα είχαν αδειάσει οι αίθουσες του ΟΑΕΔ που χρησιμοποιούνται σήμερα από το ΤΕΙ και έτσι θα διευκολυνόταν η στέγαση του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, το οποίο είναι ακόμα μία ιστορία αμαρτωλή για την οποία θα αναφερθούμε στο μέλλον.
Ο χρόνος όμως έχει ένα κακό. Δεν σταματάει ποτέ και ο άτιμος πάντα μα πάντα φέρνει την στιγμή που όσα λες «ζητούν δικαίωση» Όπως είδη καταλάβατε, οι υποσχέσεις – δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς είχαν την ανάλογη τύχη που είχαν όλες οι υποσχέσεις του αρχηγού τους!  Δηλαδή ήταν από τα πράγματα που, όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Καραμανλής, λέγονται και δεν γράφονται και κατά παράφραση λέγονται και δεν γίνονται!
Για την ιστορία και μόνο αναφέρω ότι στις γενικές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα χρόνια της αριστεράς, ένα μάτσο από επαναστάτες, οι οποίοι σήμερα …κυοφορούν γραβάτα, διαλαλούσαν ότι δεν ανέχονται καμία έκπτωση σε θέματα παιδείας και άλλα τέτοια «άσματα του βουνού» και σήμερα σκυμμένοι στα τέσσερα απολαμβάνουν τις καρέκλες που τους προσφέρθηκαν αποδεικνύοντας ότι «ούτε αριστερά ούτε δεξιά». Όλα για μία χούφτα δολάρια γίνονται.  
Όσον αφορά την τύχη του ΤΕΙ, ενάμιση μήνα πριν την 1η Σεπτεμβρίου, όχι μόνο δεν μεταφέρεται στις νέες του εγκαταστάσεις, όπως υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακούσαμε πως ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΤΙΚΕ!!! και θα πάψει να λειτουργεί το ένα και μοναδικό τμήμα του.
Η ανακοίνωση από τον αναπληρωτή Πρόεδρο του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες)  Αναστάσιου Μωυσιάδη ήταν σαφής.«Εάν δεν αλλάξει κάτι πήραμε την απόφαση ως ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας από την 1η Σεπτεμβρίου το τμήμα να λειτουργήσει στις Σέρρες» .
Επανέρχομαι στην σύσκεψη που έγινε με φίλους και οχτρούς και θέμα το ΤΕΙ και ρωτάω. Αν φύγει τελικά το ΤΕΙ τότε τι θα λέμε κ. Παραστατίδη και αγαπητοί άρχοντες τις τοπικής αυτοδιοίκησης;
Την απάντηση θα μας την δώσει ο κ. Γεωργαντάς τον οποίο βλέπω έξαλλο από το βήμα να λέει «Θα ξαναφέρουμε την ελπίδα, το ΤΕΙ θα επανέλθει στη θέση του…"

Μην με αποκαλέσετε φασίστα γιατί δεν έγραψα τίποτε για τον ρόλο του βουλευτή της χρυσής αυγής. Αυτός θα απευθυνθεί σε ὦτα ευήκοα που ότι και να πει …καλό θα ακούγεται.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ   ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος

About Teo Kyriakidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply