Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η Κυβερνητικοί παράγοντες και η διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Μακεδονίας, δηλαδή του Τ.Ε.Ι. Σερρών, φαίνεται πως πήρανε χαμπάρι πως εδώ στην νέα Μπανανία, δηλαδή το Κιλκίς, τρώμε την χειρότερη ποιότητα κουτόχορτου ανά την υφήλιο!
Ξεχνάνε τις αποφάσεις που πήρανε, τις υποσχέσεις που δώσανε, τις ανάγκες που υπάρχουν στο ΤΕΙ Κιλκίς και γενικότερα στο Νομό Κιλκίς και όλων, μηδενός εξαιρουμένου, οι προσπάθειές τους σταματάνε μέχρι τον «χαρτοπόλεμο».
Κύριοι βουλευτές, όλων των κομμάτων, δεν πιστεύουμε πλέον κανένας σας, όταν ένα τέτοιο φλέγον ζήτημα επιτρέπετε να το διαχειρίζονται άσχετοι και εχθροί, με όλη την σημασία της λέξεως, του Κιλκίς!  Όταν δεν υπάρχουν  Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι, Βουλευτές, πολιτικά κόμματα που να κινήσουν  γη και ουρανό και να κινητοποιήσουν όλους τους κατοίκους της πόλης για να σταματήσει κάποτε αυτή η κατάντια του Κιλκίς.
Τι φταίει; Μήπως η ανικανότητα των Πολιτών, μήπως η ανικανότητα των πολιτευτών, μήπως η ανικανότητα των βουλευτών  και Υπουργών της τελευταίας τεσσαρακονταετίας;
Μήπως έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας; Μήπως λιγόστεψαν τα διαμερίσματα και δεν βρίσκεται να νοικιάσετε και να «φιλοξενήσετε» τους λάθρα εισερχομένους στην Ελλάδα;  Μήπως θεωρείτε περισσότερο επωφελή την Ισλαμοποίηση του Κιλκίς από την δημιουργία ενός ΤΕΙ με πέντε και έξη σχολές; Μήπως νομίζετε πως δεν γνωρίζουμε ότι οι «λάθρα εισερχόμενοι» θα ζητήσουν αν δεν ζήτησαν ακόμη από τον Δήμαρχο να τους φτιάξει ένα Τέμενος;
Σίγουρα όλοι αυτοί ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε σχολεία και στρατόπεδα! Όλοι τους αρκέστηκαν σε χαρτοπόλεμο και δικαιολογίες.  Φτάνει κύριοι!  Σταματήστε να πουλάτε τρέλα και για όλα να  φταίνε οι άλλοι.
Δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε για να σας δείξουμε στις προσεχείς εκλογές εάν αξίζετε να μας εκπροσωπείτε ή όχι.

Με Κιλκισιώτικη Αγάπη

kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply