Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ; (ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αυτές τις ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση για το που θα στεγαστούν διάφορες Σχολές και Σχολεία.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η τύχη της στέγασης του Δημοτικού Σχολείου της Ευκαρπίας, το οποίο μετά και από τους τελευταίους σεισμούς παρουσίασε κάποια προβλήματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια των μαθητών.
Το Δημοτικό Σχολείο στεγάζεται σε τρία κτίρια. Στο ένα από αυτά, οι εξωτερικοί του τοίχοι στηρίζονται επάνω στον τοίχο της περίφραξης(!) Το δεύτερο κτίριο αποτελείται από δύο αίθουσες οι οποίες είναι σε απόσταση ολίγων μέτρων από τον τοίχο περίφραξης ο οποίος γέρνει προς τον δρόμο και πιθανόν μετά από μία νεροποντή να πέσει και να παρασύρει τις προκατασκευασμένες αίθουσες.
Έτσι έχουμε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε το 1930 που αποτελείται από δύο αίθουσες χωρίς βοηθητικούς χώρους.
Ενάμιση μήνα πριν από την έναρξη των μαθημάτων  ο Δήμος Κιλκίς φαίνεται πως το θέμα το θεωρεί δευτερεύων, η δε Α΄ βάθμια εκπαίδευση επέστησε την προσοχή των αρμοδίων διά εγγράφου, για την μη ασφαλή λειτουργία  του Σχολείου και προτείνει την μετεγκατάσταση στο κτίριο που κατασκευάστηκε γιά Γυμνάσιο στην Τέρπυλλο.
Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων υπάρχει αυτό το κτίριο το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να στεγάσει του μαθητές της περιοχής των Κρουσσίων σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και εξαιρετικό σχολικό περιβάλλον.
Παράλληλα πληροί όλες  τις παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές απαιτήσεις .
Οι μαθητές που μετακινούνται από την Τέρπυλλο προς την Ευκαρπία είναι 25  και από την Ευκαρπία προς την Τέρπυλλο θα είναι 15.

Είναι προφανές πλέον ότι πρέπει να αφήσουμε τους αυτοσχεδιασμούς και τους πειραματισμούς με την ασφάλεια των παιδιών και να υπάρξει σύντομα η πλέον επωφελείς για τα παιδιά λύση.













































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply