Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ "ΤΟ ΧΑΜΙΝΙ" ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο πλαίσιο του θεσμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του ΥΠΠΟΑ, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς υποδέχεται φέτος το κοινό στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης, διοργανώνοντας υπό το φως του φεγγαριού την προβολή της ταινίας "το χαμίνι" του Τσάρλι Τσάπλιν, διάρκειας 60 περίπου λεπτών. 
Πρόκειται για την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του μεγάλου δημιουργού με περισσότερα δραματικά παρά κωμικά στοιχεία και κυρίως με αυτοβιογραφικούς προσδιορισμούς. 

Ο Τσάρλι Τσάπλιν στον συνήθη χαρακτήρα του περιπλανώμενου αλητάκου, ανακαλύπτει, περιθάλπει και παιδαγωγεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα εγκαταλειμμένο μωρό. 

Συμπρωταγωνιστής του με θαυμαστή ερμηνεία ο 6χρονος Τζάκι Κούγκαν σε μία από τις καλύτερες παιδικές ερμηνείες όλων των εποχών. 

Της προβολής θα προηγηθεί μικρή τελετή αποχαιρετισμού για τον συνταξιοδοτηθέντα αρχαιοφύλακα και επί 12 έτη αρχιφύλακα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς κ. Σάββα Παπαδόπουλο. 

Ώρα προσέλευσης 21.00 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό


Πληροφορίες: Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς 23410 -22477

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply