Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ 30/6/17 ( 2 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ 103 ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μία από τις σπάνιες ομιλίες που οι ακροατές παρακολούθησαν  στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου με απόλυτη προσοχή.
Το θέμα της ομιλίας ήταν, η προσωπικότητα του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος, του Ιωάννη Καποδίστρια ως Ανθρώπου, ως πολιτικού και ως διπλωμάτη.
Ομιλητής ήταν ο καθηγητής κ. Κούκος Ανδρέας, το βιογραφικό του οποίου διαβάστηκε και ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεωργαντάς,  ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Καραμισάκη Μιχαηλία, ο υποδιοικητής  της ΙΙας Μεραρχία κ. Καραμούζας Δημήτριος, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης του Δήμου Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης, ανώτατοι, ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία που εδρεύει στο Πολύκαστρο Κιλκίς την 30η Ιουνίου 2017.

Παρακολουθήστε και τα δύο βίντεο που αφορούν το μεν πρώτο τις ομιλίες του Διοικητού της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας κ. Αθανασίου  Ναλμπάντη και φυσικά του καθηγητή κ. Ανδρέα Κούκου.  Στο δεύτερο βίντεο θα παρακολουθήσετε τις ερωτήσεις των ακροατών, τις απαντήσεις του Καθηγητή και την ξενάγηση- ενημέρωση του κοινού για τις 280 εκδόσεις για την ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.










































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply