Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΣΕΪΤΗΣ ΣΤΑ 200Μ. ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Λίγα 24ωρα μετά το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. και ο Μιχάλης Σείτης θα βρεθεί και πάλι στο βάθρο των νικητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στο Λονδίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. κατηγορίας Τ44, χαρίζοντας στην Ελλάδα το 6ο κατά σειρά μετάλλιο στη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας.
Ο Σείτης, ο οποίος είχε προκριθεί στον τελικό με τον 2ο καλύτερο χρόνο, κάλυψε την απόσταση σε 22.53, επίδοση που είχε και ο Νοτιοαφρικανός Αμού Φουριέ. Το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος κατέκτησε ο Αμερικανός Τζάριντ Ουάλας με 22.37.
Όσον αφορά στην Δήμητρα Κοροκίδα, κατέλαβε την 4η θέση στη σφαίρα κατηγορίας F53, με καλύτερη βολή στα 4 μέτρα 34 εκατοστά στην έκτη και τελευταία προσπάθεια.





Πηγή: Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply