Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Βενεζουελάνοι πολίτες οργανώνουν στην Θεσσαλονίκη το δημοψήφισμα που συγκάλεσε το κόμμα της αντιπολίτευσης "Mesa de unidad democrática (MUD)"
Απαντώντας στο κάλεσμα των κομμάτων που αποτελούν την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα να εγκατασταθούν τραπέζια ψηφοφορίας στο εξωτερικό, και για να μπορέσουν οι εκατοντάδες Βενεζουελάνοι που διαμένουν στην Ελλάδα να συμμετέχουν στο δημοψήφισμα, αυτοί θα δημιουργησουν ένα από τα αποκαλούμενα "Σημεία Κυριαρχίας" (περίπου 200 σε όλο τον κόσμο) που θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 έως τις 20:00 της Κυριακής 16ης Ιουλίου, στο S&C Company (Αλεξανδρείας 13, ΤΚ 53643, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) για όλους τους Βενεζουελανούς πολίτες.
Με σκοπό να ναυαγήσει η αυθάδης μεροληψία του CNE (Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο) θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενήλικοι πολίτες που θα επιδείξουν ένα έγγραφο όπου θα διαφαίνεται η Βενεζουελάνικη εθνικότητα (διαβατήριο ή ταυτότητα) και μπροστά στην ανικανότητα των Βενεζουελάνικων πρεσβειών που αποφεύγουν τις διπλωματικές υποχρεώσεις τους απαγορεύοντας στους πολίτες την ανανέωση των προσωπικών τους εγγράφων, θα μπορούν να ψηφίσουν ακόμα κι αν τα έγγραφα αυτά έχουν λήξει.
Το δημοψήφισμα σκοπεύει να γνωστοποιηθεί η γνώμη της Βενεζουέλανίκης κοινωνίας σε τρια ουσιαστικά ζητήματα: άρνηση στην εκλογική διαδικασία συγκαλούμενη από τον τωρινό πρόεδρο Μαδούρο, αίτημα για άνευ όρων υποστήριξη από τις ένοπλες δυνάμεις στο Σύνταγμα του 1999 και στην εξουσία της Εθνικής Συνέλευσης(Βουλή) και, τελευταία, σύγκλιση εθνικών εκλογών που θα επιτρέψουν να ανανεωθούν οι δημοκρατικοί θεσμοί και να ωθήσουν μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Με αυτόν τον τρόπο θα εκπληρωθεί ο διπλός στόχος που από τη μία, θα επιδείξει την αντισυνταγματική σύγκληση του Μαδούρο, που επιδιώκει να κάνει μία εκλογική διαδικασία που θα αφήσει εκτός το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών, και από την άλλη να γνωστοποιηθεί από πρώτο χέρι η γνώμη των Βενεζουελάνων πολιτών σε αυτήν την στιγμή κρίσιμης σημασίας για το μέλλον του έθνους.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply