Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» «ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ 15 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»: ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης στην Τουρκία Ντεβλέτ Μπαχτσελί εκτοξεύει νέες απειλές κατά της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Ο ηγέτης των “Γκρίζων Λύκων” υποστηρίζει προκλητικά πως η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου και ότι «παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας», ενισχύοντας τη στρατιωτική παρουσία της σε αυτά.
Χαρακτηρίζει προκλητική την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σε νησιά του Αιγαίου, λέγοντας: «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάννης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».
Σε ένα ακροδεξιό παραλήρημα, ο ακροδεξιός Τούρκος πολιτικός υπογραμμίζει επίσης: «Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, ας μην παρεξηγούν την ωριμότητα και τη σοβαρότητά μας. Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα θα το κάνουμε με χαρά, αν κάποιοι θέλουν να τους κυνηγήσουμε, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι όπου θα χρειαστεί».

«Αν η Τουρκία προχωρήσει σε αγορά S- 400, τότε δημιουργούνται άλλες ανάγκες. Εδώ θα πρέπει και οι φίλοι μας οι ομόδοξοι, οι Ρώσοι να δουν ότι δεν μπορεί να εξοπλίζουν την Τουρκιά με συστήματα που θα ανατρέψουν την ισορροπία στο Αιγαίο», δήλωσε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος. Ο Πάνος Καμμένος, που προανήγγειλε άμεσο εκσυγχρονισμό των μέσων και των οπλικών συστημάτων και στους τρεις κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, εξαπέλυσε «βόμβες» κατά της Τουρκίας, κατηγορώντας την για υπόθαλψη και επώαση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

«Η πολιτική του Ερντογάν μετατρέπει την Τουρκία σε μια ισλαμική εντός ή εκτός εισαγωγικών δημοκρατία. Σε ένα θεοκρατικό κράτος. Σε ένα δεύτερο Ιράν στην περιοχή. Δεν μπορεί να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα. Δεν μπορεί να λες είμαι στο ΝΑΤΟ και παλεύω κατά της τρομοκρατίας και τα κεντρικά γραφεία των Μουσουλμάνων Αδερφών να βρίσκονται στην Τουρκία», τόνισε ο Υπουργός Άμυνας.




ΠΗΓΗ:http://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply