Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΜΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! – ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μια «ξεχασμένη» κατάθεση και ένα έμβασμα που ξεκινά από τις Μπαχάμες και καταλήγει μέσω Ελλάδας στη Γερμανία βάζουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο «κάδρο» των ύποπτων πληρωμών για τα εξοπλιστικά που προμηθεύτηκε η χώρα μας επί κυβερνήσεών του, όπως αναφέρει η εφημερίδα RealNews και η Άννα Κανδύλη.
Παράλληλα, γεννιούνται πολλά ερωτήματα όσον αφορά το γιατί δεν αξιολογήθηκαν νωρίτερα κάποια στοιχεία που είναι σε γνώση των ελληνικών δικαστικών Αρχών εδώ και χρόνια, αλλά έμειναν επί μακρόν καταχωνιασμένα σε κάποια συρτάρια.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από το 2005 ο Μισέλ Ζοσεράν, πρώην πρόεδρος της Thales, της εταιρείας που ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό των 6 φρεγατών του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, είχε «δείξει» με κατάθεσή του ενώπιον των γαλλικών δικαστικών Αρχών τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ως αποδέκτη δωροδοκίας.

Ο Ζοσεράν είχε κατηγορηθεί στη χώρα του για διαφθορά. Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας εκεί, συμφώνησε να συνεργαστεί, αποκαλύπτοντας παράνομες πρακτικές της εταιρείας στην οποία ήταν μέχρι τότε επικεφαλής, προκειμένου αυτή να παίρνει έργα σε διάφορες χώρες όπως η Τουρκία, η Ινδία, αλλά και η Ελλάδα.




ΠΗΓΗ:http://www.tribune.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply