Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΩΝ 100M
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Νίκος Ιωακειμίδης ο αθλητής στίβου των 100m, είναι ο αθλητής που ξεκίνησε από τον Αίαντα Κιλκίς όπου μετά από τρία χρόνια, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του και να έχει καλύτερες συνθήκες προπόνησης, έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Έτσι μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και για τρία χρόνια συνεργάστηκε με τον προπονητή Πλούταρχο Σαρασλανίδη.
Ο Ολυμπιακός βλέποντας πως ο αθλητής έχει ταλέντο, αυτοπεποίθηση και στόχους εφικτούς τον πρότεινε για νέο του προπονητή τον πρώτο των πρώτων αθλητών των 100m  Άγγελο Παυλακάκη του οποίου το ρεκόρ των 100μ δεν έχει καταρριφθεί  έως και σήμερα   10.11΄΄
Η σχέση βέβαια του Νίκου Ιωακειμίδη και Άγγελου Παυλακάκη είναι άριστες μια και δεν γνωρίστηκαν τώρα. Είναι παλιά και αμοιβαία τα αισθήματα των δύο αθλητών. Ο Άγγελος από παλιά το είχε διακρίνει για τις ικανότητές και το ήθος του κι έτσι έφθασαν με πρόταση του Ολυμπιακού να συνεργαστούν.
Ρωτήσαμε τον αθλητή Νίκο Ιωακειμίδη: « πως νοιώθει κοντά σε έναν τόσο μεγάλο αθλητή;»  Η απάντηση ήρθε αυθόρμητη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου υπήρξε τόσο σπουδαίος αθλητής. Με τον κ. Άγγελο υπήρχε από παλιά και συνεχίζει να υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και χημεία που αυτά νομίζω θα παίξουν πολύ σημαντικό παράγοντα για να επιτύχω του στόχους μου, ο κ. Άγγελος είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω και η σκέψη και μόνο ότι είναι προπονητής μου ξεπερνάω κάθε φορά τον εαυτό μου.»
Ατομικά σημερινά ρεκόρ του Νίκου είναι: 100m 10.63΄΄  και στα 200m  21.41΄΄


Η kilkiswebtv εύχεται στον Νίκο, το παιδί του Κιλκίς, το δικό μας παιδί καλή επιτυχία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply