Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Together Better Join Us»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Tην Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς η παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2016-17, καθώς και η διάδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που συμμετείχε η σχολική μας μονάδα με θέμα «Together Better Join Us» 2015-2017. Την εκδήλωση προλόγισαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Τεχλικίδου και η Υποδιευθύντρια κ. Νικολέτα Ορφανίδου και παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Κ. Αθανασόπουλος, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Σ. Καρολίδου,  οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, οι μαθητές και οι συνοδοί του  ΚΔΑΠ ΜΕΑ  Κιλκίς και εκπρόσωποι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του σχολείου μας προκειμένου να μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων.




Με εκτίμηση,
                                                                                            Η Διευθύντρια


                                                                        Ελένη Τεχλικίδου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply