Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΛΙΜΝΗ ΔΟΪΡΑΝΗ: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΪΡΑΝΗΣ" - Plan D.oiran.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας Interreg  «ΕΛΛΑΔΑ – πΓΔΜ 2014-2020» του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο σύστημα αειφορικής διαχείρισης λίμνης Δοϊράνης» -Plan D.oiran.
 Στόχος του διασυνοριακού προγράμματος είναι να εφαρμοστεί ένα σύστημα αειφορικής διαχείρισης της λίμνης Δοϊράνης. Προβλέπεται η εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων προστασίας, διαχείρισης, καθαρισμού, αποκατάστασης και αναβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος της λίμνης Δοϊράνης. Προβλέπονται παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών πρόσβασης στη λίμνη και της παρόχθιας περιοχής (δυνατότητες υπερχείλισης με κανάλι, εκβάθυνση της κοίτης, δημιουργία προστατευτικών αναχωμάτων κ.λπ.) έτσι ώστε το περιβάλλον της λίμνης να αναβαθμιστεί και να καταστεί προσβάσιμο και θελκτικό για τους πολίτες που το επισκέπτονται.
Προβλέπεται, ακόμη, η εφαρμογή ένα κοινού μηχανισμού, ενός κοινού τηλεμετρικού δικτύου με τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ με στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Τέλος, στο πλαίσιο του προγράμματος εντάσσεται η υλοποίηση δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών αλλά και των αγροτών και επιχειρηματιών της περιοχής έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία και διατήρηση των φυσικών πόρων και να περιοριστεί η ρύπανση στην  περιοχή της λίμνης Δοϊράνης.

Εταίροι του έργου είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμος Κιλκίς, ο δήμος Doiran της FYROM και ο Επιστημονικός Οργανισμός της Bitola









Λίμνη Δοϊράνης ......... απέναντι!




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply