Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» »Unlabelled » Kinesis for Kids ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΚΕΝΤΡΟ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ 
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 
ΠΑΙΔΙΩΝ 
Kinesis for Kids 
Εντάσσει από την νέα εκπαιδευτική χρονιά  στο πρόγραμμα του την ενισχυτική διδασκαλία για 11 μήνες  (Από Σεπτέμβρη 2017 έως και Ιούλιο 2018) δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ
Εξαιρετικά Οφέλη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Την τελευταία δεκαπενταετία η συμμετοχή των μαθητών ακόμα και σε μικρότερες τάξεις σε τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας είναι μεγάλη.
Οι γονείς τις περισσότερες ώρες της ημέρας εργάζονται και αυτό έχει δημιουργήσει την ανάγκη της ενισχυτικής διδασκαλίας, τόσο μέσα στον χώρο του σχολείου όσο και εκτός. Τα οφέλη όμως είναι πάρα πολλά, αφού τα παιδιά μαθαίνουν από τους δασκάλους τον τρόπο να διαβάζουν με την κατάλληλη καθοδήγηση, κάτι που η οικογένεια συνήθως διαχειρίζεται χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο με αρνητικά αποτελέσματα για το παιδί και αργότερα έφηβο.
Η ενισχυτική διδασκαλία έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους γονείς, γιατί τα παιδιά δείχνουν μεγαλύτερη υπευθυνότητα και πειθαρχία στην μελέτη τους. Οι μαθητές δεν πιέζονται, ενώ μαθαίνουν να διαβάζουν μεθοδικά και αποτελεσματικά.
Η ενισχυτική διδασκαλία δεν περιορίζεται μόνο στην ενίσχυση των μαθημάτων που διδάσκονται οι μαθητές στην τάξη, προσφέρει μαθήματα δημιουργικής γραφής βοηθώντας τον μαθητή να εκφράσει πιο ελεύθερα την προσωπική του άποψη και να την αναπτύξει αποκτώντας κριτική σκέψη.
Το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids έχει εντάξει στο καθημερινό διευρυμένο πρόγραμμά του 4 ώρες μελέτης για την προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας και την ταυτόχρονη εξατομικευμένη διδασκαλία.
Ο υπεύθυνος καθηγητής του τμήματος επιμελείται την επίλυση αποριών και φροντίζει να δίνει τη σωστή κατεύθυνση ώστε κάθε μαθητής να ολοκληρώνει εύκολα τις υποχρεώσεις του. Γνωρίζοντας τη μαθησιακή ανάπτυξη κάθε μαθητή, υποστηρίζει την ατομική προσπάθειά του, αφιερώνοντας χρόνο ώστε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
'Ετσι είναι πολύ πιο εύκολο να αναδειχθεί η έφεσή του σε κάποια μαθήματα αλλά και να γεμίσει τα κενά που ήδη υπάρχουν, για να μπορέσει αργότερα να εισαχθεί σε κάποια ανωτάτη ή ανώτερη σχολή. Η προετοιμασία που γίνεται μέσα από την ενισχυτική διδασκαλία καθοδηγεί τον μαθητή να επιλέξει την σωστή κατεύθυνση για το επαγγελματικό του μέλλον. 
Η Πατζατζή Αναστασία, καθηγήτρια, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με πλούσιο διδακτικό έργο, έχοντας 10ετή φροντιστηριακή εμπειρία και  εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα θα αναλάβει το τμήμα της ενισχυτικής διδασκαλίας του Kinesis For Kids.

*παράταση υποβολής αιτήσεων έως 14/6/2017 επικοινωνήστε άμεσα με την γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450 για εγγραφές.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply